Водії «євроблях» збираються на автопробіг по Хмельницькому

Водії «євроблях» збираються на автопробіг по Хмельницькому
  • Організація «АвтоЄвроСила» зібрала в собі водіїв, які їздять на машинах з іноземною реєстрацією.
  • Вона збирає своїх членів на всеукраїнську акцію. Пройде вона і в Хмельницькому.

«Пересічники», «бляхарі», «євробляхарі»… Як тільки не називають водіїв, які користуються авто на іноземній реєстрації. Вони частенько організовують всілякі акції. То виїдуть на майдан Незалежності у Хмельницькому, то перекриють виїзд з міста чи дорогу біля митниці. Й усе для того, за їх словами, щоб добитися змін в процедурі і вартості розмитнення для авто з Європи.

Чергову акцію запланували провести в різних містах України. 4 лютого учасники ГО «АвтоЄвроСила» зберуться на автопробіги. Пройде такий і в Хмельницькому. Розпочнеться він о 14:00. Про це vsim.ua повідомили в організатори. Сказали також, що поки не обрали місце збору і не визначилися із маршрутом, за яким їхатимуть. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Олекса Шумейко

    Народ, а чого ви тут так завили. Ці люди на євробляхах не хотять їздити на тазіках болтами.  Але й не хотять платити не відомо за що баригам 4-5 тисяч баксів. Хто пересів з сенса та жигулів на іномарку вже ніколи не пересяде на цей совдепівський мотлох. Таке враження, що на коментах зібралися одні бариги.
  • vitalis zelinsky

    Продав заз-сенс 2012 року за 3.7, придбав мерседес за 2.2 вже з документами на рік ( на укр номерах такий в нас коштує 6.5-8.0 ) Вже пройшло пів року, вийшла з ладу одна свічка накалу 250 грн, та датчик дтр 1.2 тис і все. Машина набагато комфортніша,ї ніж заз. Поки довольний. Подумайте своєю головою юні автомобілісти, що краще заз чи мерс? Так по мірках Европи я взяв мотлох, але цей самий мотлох тут продають більше 6.0 тисяч? і ви юні автомобілісти доказуєте що понавозили? бидла і на укр номерах хватає і наприклад я більше дотримуюся правил на еврономерах чим на укр, тому що поліція більш прискіпливо до них придивляються. Але почитавши коменти щирих українців, я вже недивуюсь чому в нас такі дорогі ці залізяки. Корочи дурачки ці українці
  • Саша Доцюк

    Я їжджу на Вазі, і по правилах. Вчора  бачив як "бляхар" на старій "бочці" з Кам'янецької  повернув на "кірпіч" до "Єврошопу на Староміську, щей на швидкості!!, ніби він в себе в селі на полі їде, бидлота!
  • Vera Zubova

    Їдьте в Київ і там автопробігійте. Задовбали шаровики.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up