Хмельницькі «пересічники» перекрили дорогу до Вінниці

Хмельницькі «пересічники» перекрили дорогу до Вінниці

Власники автомобілів на іноземній реєстрації ходять по «зебрі» біля Давидковецького перехрестя. Дорогу перекриватимуть до 18:00. 

Близько 20 активістів сьогодні, 18 листопада, перекрили трасу до Вінниці. З транспарантами "Кожному українцю - доступне авто" і "Легалізація авто на єврономерах" учасники акції ходять по "зебрі" і блокують рух автомобілів. 

Активісти також виступають проти "пересічки" і в столиці під Кабміном. 
Учасник акції Микола Нечиталюк каже, що сьогодні їхні представники мають зустрітись з Гройсманом.
 
- Скільки можна це терпіти? Ми хочемо, щоб до нас прислухалася влада і дала можливість вільно пересуватися Україною на привезених з-за кордону автомобілях, - розповідає «ВСІМ» активіст руху «Авто Євро Сила» Микола Нечиталюк. - Сьогодні ми організували мирну акцію, поки наші представники будуть спілкуватися з Гройсманом. Ця зустріч запланована на четверту годину. Якщо результату від перемовин не буде, то ми вийдемо на протест і завтра. Активісти нашого руху блокуватимуть траси по всій Україні. 
 
Люди блокують дорогу, але час від час пропускають автівки, коли утворюється великий затор. Також пропускають рейсові автобуси і автомобілі, в салоні яких є діти.
 
На місце прибули патрульні і слідчі. Останні зібрали відео і фото докази, поспілкувалися з водіями. Тимчасово виконуючий обов'язки начальника Хмельницького райвідділу поліції повідомив, що по факту блокування руху буде проводитись досудове розслідування за частиною 1 статті 279 Кримінального кодексу України.
Активісти вже їздили на мирну акцію до Києва, але поки результату немає
Водій фури мало не наїхав на активістів. Кожні 10-15 хвилин учасники акції роблять паузу і дають проїхати усім водіям.Власники авто поставили біля дороги намет. Там п'ють чай і каву Деякі водії сваряться з активістами. Ті у відповідь пропонують каву і смаколики.
Previous Next
Previous Next Previous Next

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Мастер Автополив

    Реально проблема 0,5% автовласныкив. Посмотрите на номера на авто на улице. Украинсике в 99,5% случаев. Из-за хотелок 1 % йододефицитных случился евромайдан. Все довольны надеюсь?? А будет еще хуже!!
  • Правда

    Є три варіанти вирішення. Перший: власники таких авто катаються на своїх авто тільки по Європі. Другий: власники таких авто сплачують відповідні мита, розмитнують свої авто і катаються по Україні. Третій: ніхто не сплачує мито і катаються на різних номерах. Я особисто обєктивно за другий варіант. Бо податки, мита, штрафи і т.д. це кров держави. Субєктивно за третій варіант, бо це зєкономить  мої гроші. Але третій варіант обескровлює  у певній частині нашу державу. А я хочу, щоб держава жила і не страждала від проблем із кровеносною системою.
  • Миколаїв Роман

    Швидкі, автобуси, авто з дітьми та хворими людьми пікетувальники пропускають. Окрім того, пропускають усі авто кожні 30 хв., усіх водіїв пригощають кавою, ті хто дуже "просить", вільно проїжджають. Всі хто гнівно коментує, явно там не було. На даний момент акція завершена. Не варто мішати з гівном усіх, рівняючи по собі, як робив би ти на їх місці. Мало хто взагалі поцікавився за що ці люди виступають, а їхня головна ціль ввести податок на авто з євро-реєстрацією та платити державі, а не полякам з молдаванами.

    Oks reply Миколаїв Роман

    Пане Миколаів, не дай Бог машина із польськими номерами зіб'е школяла і водій втіче, як знайти виного?????????

    Правда reply Миколаїв Роман

    Що в навчальному процесі із компютеризацією? Ви мали забезпечити кожне учнівське місце компютером, щоб учні не таскали підручники. Вже зробили це?

    Ларс reply Миколаїв Роман

    То це вихід перекривати дорогу пане Миколаїв???

    Роман Новіков reply Миколаїв Роман

    тоді сутєво  знеціняться авто які розмитнені.
  • Роман Новіков

    ЖМЕНЬКА  НЕВДАХ!

    Сергій Якубенко reply Роман Новіков

    невдаха-ти. а ті водії хочуть їздити на якісних авто за розумні гроші. от і все.

    Роман Новіков reply Сергій Якубенко

    нормальні люди працювали і збирали  а це халявщики

    Роман Новіков reply Сергій Якубенко

    ось на чиїх номерах там хай і їздять або розмитнюють
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up