Ворота в підземці на Темпі: хто й для чого їх встановив (ФОТО)

Ворота в підземці на Темпі: хто й для чого їх встановив (ФОТО)
Фото Андрія Фунікова
  • Перехід на проспекті Миру перегородили воротами.

  • Навіщо це потрібно та чи є дозвіл?

Підземний перехід на проспекті Миру в районі Темпу перегородили воротами. Допис про це сьогодні, 24 жовтня, з’явився у спільноті департаменту інфраструктури Хмельницького у Facebook. Місцевий мешканець Андрій Фуніков запитав, навіщо поставили ворота, супроводивши допис фото.

У коментарях до публікації головний спеціаліст відділу з благоустрою управління комунальної інфраструктури Олена Чебан повідомила, що перехід використовується як укриття школою «Мої обрії». Ті попередньо отримали дозвіл на встановлення.

— Підземний перехід з дозволу відповідних органів використовується як укриття для дітей школи «Мої обрії». Дозвіл був наданий за умови, що доступ до переходу буде вільний, — написала чиновниця.

Відео дня

Таким чином у випадку повітряної тривоги скористатися переходом як укриттям зможуть усі мешканці міста. Олена Чебан також наголосила, що підземний перехід у будь-якому випадку є спорудою подвійного призначення — і переходом, і сховищем.

До слова, підземний перехід у центрі Хмельницького біля «Либідь Плази» також використовують як укриття. Під час повітряної тривоги можна помітити, що дехто з мешканців перечікує її саме там.

Немає опису світлини.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Рита Титаренко

    Там поставили біотуалет і скамійки вздовж стін! З двох сторін зробили двері! Чим не укриття? Може і правильно!
  • Alexey Kuprin

    Щоб вільні українці там несрали

    Анна Григорьева reply Alexey Kuprin

    Alexey Kuprinце точно)))
  • Ирина Старова

    О, побачили)))))

    Андрій Фуніков reply Ирина Старова

    Iren Yanevskaya уявляєте собі , так і помітили)
  • Oksana Shutka

    Ще більше розпишіть і по кажіть де сховища для дітей. Зробили тай зробили. Для чого про це повідомляти інтернет???? 😡🤦‍♀️

keyboard_arrow_up