Впродовж 5-ти днів буде ускладнено рух транспорту на Електроніці

Впродовж 5-ти днів буде ускладнено рух транспорту на Електроніці
Фото ілюстративне
  • Комунальники ремонтуватимуть перехрестя вулиць Бандери та Зарічанської. 

 

У Хмельницькому цьогоріч активно взялися за ремонти вулиць, мостів та перехресть. Ми розповідали, що впродовж двох місяців кластимуть асфальт на ділянці від вулиці Тернопільської до виїзду з міста. Також оновили покриття на кількох перехрестях в Центрі та Дубовому. 

Цього тижня взялися за ремонт дороги на Електроніці. Сьогодні, 16 серпня, в міській раді повідомили, що впродовж 5-ти днів ремонтуватимуть перехрестя вулиць Степана Бандери та Зарічанської. 

Скрін з Google Maps

Роботи вже тривають — із 15 до 20 серпня. Комунальники відновлюють дорожнє покриття. В цей час буде ускладнений рух автомобільного транспорту на вказаній ділянці. 

Відео дня

— Комунальне підприємство по будівництву, ремонту та експлуатації доріг сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт, — додають в мерії. 

Нагадаємо, раніше відремонтували оновили покриття на кількох перехрестях в Центрі. У мерії оголосили про перехрестя вулиць Петлюри (колишня Купріна — ред.) та Мазепи (колишня Красовського — ред.) та Старокостянтинівське шосе і Проскурівської. 

А в травні оновили асфальт на “новому мосту” по вулиці Грушевського в Хмельницькому та замінили покриття на обох перехрестях біля мосту. Також мають приступити до ремонту мосту по Кам’янецькій. 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрей Шпулак

    А де ж гарантія в 5 років від ремонту суцільним методом?

keyboard_arrow_up