Втеча водія і кінь, якого залишили вмирати: деталі ДТП в Гречанах

Втеча водія і кінь, якого залишили вмирати: деталі ДТП в Гречанах
Фото тут і в тексті - Ольги Шевцової
  • “Тварина ледь ворушилася від больового шоку” -  такими були наслідки ДТП в Гречанах.
  • Водій скоїв аварію й втік з місця події.
  • Коня, який постраждав, терміново виїхали рятувати.
  • Дізнавайтеся, чим закінчилася історія.

Аварії, після яких водії намагаються залишити місце пригоди - не рідкість. Одні на швидкості влітають в паркан. Інші - в транспортні засоби. В перелічених випадках водії були напідпитку. В результаті - їх притягнули до відповідальності. Схожа історія сталася і в Хмельницькому. Проте цього разу через дії водія постраждала тварина. Поранену її залишили помирати на дорозі. Аж поки до ситуації не приєдналися зоозахисники.

Коня мали віддати на забій

Сталося все ввечері, у вівторок, 4 жовтня, в мікрорайоні Гречани. Свідком ситуації стала хмельничанка Ольга. Вона розповіла, що водій збив віз з кіньми. Припустила - він був п’яним. В результаті ДТП, один з коней отримав відкритий перелом. За її словами, тварина лежала на землі й ледь ворушилася від больового шоку. “Картина не для людей зі слабкими нервами”, - зауважила Ольга. 

Тоді жінка поцікавилася у власника тварини про її подальшу долю. “До ранку буде лежати так на дорозі, а на ранок на забій”, - відповів чоловік. Почувши ці слова, Ольга була шокована. Через сльози стала набирати номери зоозахисників.

Відео дня

- В мене був шок і сльози. Адже тварина жива, страждає, вона вірою та правдою служила господарю, а тут таке…, - каже жінка.

Волонтери зв’язалися із бригадою ветеринарів із ветлікарні в Шаровечці. Ольга розповідає, що коня знеболили, наклали фіксуючу пов’язку й помістили в безпечне місце. За життя тварини боролися із 18 до 23 години. Наразі вона у безпеці. Це журналістці vsim.ua розповів власник приватного зоокутка Сергій Пальохін. 

Чи затримали водія, який скоїв ДТП?

У поліції підтвердили, що того дня, близько 18 години, було здійснено ДТП автомобілем “Renault”. Після чого водій залишив місце події. Правоохоронці його розшукали й склали адміністративні матеріали. Інформацію про те, що водій був п’яним за кермом, у поліції не підтвердили. 

На чоловіка склали два протоколи за статтею 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП. 

В УПП в Хмельницькій області нагадують: якщо ви потрапили в дорожньо-транспортну пригоду, не залишайте місце події. Важливо, щоб всі автомобілі, які причетні до ДТП, знаходилися на тих самих місцях, де вони перебували після зіткнення. Перевірте, чи ніхто не постраждав з учасників, та викличте швидку допомогу при необхідності, а також розмістіть знак аварійної зупинки та викличте працівників патрульної поліції.

Читайте також: Де та кого ловлять п’яним за кермом: аналізуємо дані хмельницьких патрульних (ІНФОГРАФІКА)

Возможно, это изображение животное и на открытом воздухе

Возможно, это изображение 4 человека и на открытом воздухе

Возможно, это изображение 3 человека и люди стоят

Возможно, это изображение лошадь и на открытом воздухе

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Людмила Гнаткова

    Дай Бог здоров'я жінці , яка врятувала життя тварини.
  • Раїса Мельницька

    Звідки інформація, що тварину продали???
  • читач34

    І водій,і власник коня-сволота!
  • Алёна Олейник

    Деякі істоти в людській подобі гірше тварин

keyboard_arrow_up