Як виглядатиме привокзальна площа у Хмельницькому після ремонту (ФОТО)

Як виглядатиме привокзальна площа у Хмельницькому після ремонту (ФОТО)
Фото із сторінки "ProProstir" у Фейсбук.
  • Громадська ініціатива ProProstir показала фото проекту реконструкції площі перед залізничним вокзалом.
  • Будуть зелені острівці, піднятий пішохідний перехід і зона відпочинку.
  • Ремонтні роботи мають завершити до вересня 2018-ого.

Територія біля залізничного вокзалу у Хмельницькому буде виглядати по-новому. Тут уже розпочалися ремонтні роботи. Вартість – 4 мільйони гривень. За кошти з міського бюджету оновлять пішохідну зону, парковку, розширять проїжджу частину, облаштують зону відпочинку і зелені острівці.

До корегування проекту капремонту долучилася громадська ініціатива «ProProstir». На своїй сторінці у Фейсбук активісти показали декілька зображень з проекту. Написали також, що біля пошти буде зроблено зону відпочинку. За задумом туж можна буде посидіти у затінку дерев.

Відео дня

Також заплановано підняття пішохідного переходу біля пам’ятника Богдану Хмельницькому. Хотіли активісти, аби на парковці й біля вокзалу висадили дерева. Проти були поліцейські і комунальники. Нібито висадка дерев на парковці не дозволена законом. Також заважають зробити це комунікації, які проходять на території.

Нагадаємо, роботи біля вокзалу виконує ТОВ «Будмаксплюс», яку підозрюють у відмиванні грошей на ремонті доріг у Хмельницькому.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Antony Mykolaj

    Комментаторы, какого, извините на слове хрена, вам не нравится? Площадь сделана? Да! Асфальт уложен? Да! Вернитесь на 15 лет назад и сравните ту площадь тогда и теперь. Кто-нибудь помнит, а? Не слышу. То-то же оно - площадь явно спрогрессировала, так-что давайте не гундеть. "Отмывали деньги" - такими словами в этих желтых статейках можно раскидываться направо и налево о ком угодно. Это дело следственных органов доказывать где правда, а где нет, а вы имеете готовую площадь, так-что лучше пользуйтесь молча, и хотя-бы не гундите если вслом поблагодарить исполнителей у себя вуме.
  • Pavel Kondrashov

    И снова за ремонт берутся шахраи.
  • Татьяна Шахнерова

    Обожаю Хмельницкий
  • Наталия Ленская

    Ага, 100% 😐
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up