Їм було всього по 16. Що відомо про хлопця і дівчину, які розбились на мотоциклі в Старокостянтинові

Їм було всього по 16. Що відомо про хлопця і дівчину, які розбились на мотоциклі в Старокостянтинові
  • Моторошна аварія забрала життя двох підлітків. 
  • Старокостянтинів прощатиметься з хлопцем і дівчиною, які розбились на мотоциклі. 

«Не віриться, що тебе немає…», «Наша красуня», «Світла пам’ять хлопчику». Такі слова залишають під світлинами юнака та дівчини їх рідні і знайомі. Майже в кожного замість фото – палаюча свічка на чорному фоні. У соцмережах люди висловлюють слова співчуття батькам: «Вічна пам’ять юним серцям», «Тримайтесь, рідні». 

Обоє підлітків трагічно загинули в аварії – розбились на мотоциклі. Завтра Старокостянтинів прощатиметься із хлопцем і дівчиною. Що про них відомо?

Зіткнулись із деревом 

Нагадаємо, смертельна аварія сталася в Старокостянтинові вчора, 27 лютого. За кермом мотоцикла був 16-річний хлопець. Він не впорався з керуванням і зіткнувся з деревом. Трапилось це близько сьомої вечора. 

Відео дня

Як повідомили поліцейські, в результаті аварії, водій та його 16-річна пасажирка загинули на місці. 

«Назавжди у весільній сукні»

Водія мотоцикла звали Даніїл Деркач, пасажирку – Юлія Стаховська. Обом їм було по 16 років. Вони навчались у Старокостянтинівському аграрно-промисловому ліцеї в одній групі й товаришували.

Даниїла описують як життєрадісного й товариського хлопця. «Був світлим і добрим», – кажуть знайомі. 

Юлія того вечора їхала з Даниїлом і теж загинула на місці. 

«Не стало світлої, доброї, чуйної і життєрадісної дівчинки. Ти назавжди в наших серцях, залишишся такою, як було», - кажуть близькі. 

Відомо також, що знайомі оголосили збір, аби підтримати родину Юлії. 

«Юлічка Стаховська, навіки буде дівчиною у весільній сукні, яку проведуть завтра в останню дорогу», - 

З підлітками прощатимуться у Старокостянтинові завтра, 29 лютого. 

Нагадаємо, за фактом смертельної аварії поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб».  

Наразі встановлюють усі обставини події.

Читайте також:

Автотроща в Кам’янець-Подільському районі: водій загинув на місці

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Olga Zugan

    Щось в нас не так в наші країні мало того що війна так щей дорожні катастрофи, але наверное ми своїм дітям дозволяємо багато того що не потрібно,Царство Небесне Вам діти,а батьків серце розбите.
  • Юрій Михайлович

    Дуже шкода двох молодих людей.....Але двоколісний транспорт ніколи не прощає помилок...Прикро....Вина батьків також є,нажаль.....Мототранспорт це той вид транспорту що потребує надуваги водія та особливо потребеє МОТОЕКІПУ-а саме-ШОЛОМ!!!Далі стоять і черепаха,мотоботи ,мроторукавиці,та звичайно мотоекіп...Але нажаль тому мало хто придає значення.......
  • Людмила Гибко

    Вічна світла пам'ять. Царство небесне. Щирі співчуття рідним та близьким. Дай батькам Господи сили та здоров'я пережити таке горе. Тримайтеся дорогенькі.
  • Женя Тригубець

    Вічна пам'ять земля пухом.

keyboard_arrow_up