Із 8 по 10 березня на Бандери перекриють рух: як курсуватиме транспорт

Із 8 по 10 березня на Бандери перекриють рух: як курсуватиме транспорт
  • На частині вулиці комунальники будуть проводити ремонтні роботи.
  • Дізнавайтесь, як курсуватиме транспорт в ці дні.

В центрі Хмельницького перекриють рух на три дні. Про це повідомили в Хмельницькій міській раді.

"Через виконання аварійно-відновлювальних робіт 8-10 березня буде перекрито рух автомобільного та громадського транспорту частиною вулиці С. Бандери", – йдеться в повідомленні.

З 09:00 8 березня до 23:00 10 березня працівники МКП "Хмельницькводоканал" будуть проводити аварійно-відновлювальні роботи на самопливному колекторі по вулиці С. Бандери, поблизу перехрестя з вулицею Зарічанською.

Відео дня

У період виконання робіт буде перекрито рух громадського та автомобільного транспорту вулицею Степана Бандери, на ділянці від вулиці Зарічанської до вулиці Нижньої Берегової.

Транспортні засоби тролейбусних маршрутів будуть обʼїжджати ділянки ремонту вулицею Зарічанською, Старокостянтинівським шосе та проспектом Миру. Маршрут № 1 сполученням «Міська лікарня - Сілістра» буде скасовано.

Транспортні засоби автобусних маршрутів:

  • 8 березня здійснюватимуть обʼїзд через вул. Зарічанську, Свободи та проспект Миру;
  • 9 і 10 березня здійснюватимуть рух вулицею Зарічанською, Перемоги та проспектом Миру.

Автобуси курсуватимуть проспектом Миру до зупинки громадського транспорту «Костел».

Адміністрація МКП “Хмельницькводоканал” сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

Нагадаємо, з 1 березня в тролейбусах почали працювати нові валідатори. Детальніше про зміни в громадському транспорті читайте тут.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач72

    Директора кропивою по яйцях!!!

    Який заворот мозку треба мати щоб у пятницю у масу тягучок на дорозі, та ще й  8 березня коли і так щорічно масові затори утворені, робити ремонт, перекрити вулицю.

    Кропивою по сраці!!! Публічно.
  • Читач62

    Так, подумайте за маршрути тролейбусів  номери 10 та 2а. Стоїш, чекаєш, чекаєш, немає.
  • Алексей Малюта

    Для кого "придумали" маршрут №"20" ?  Чию "дупу" возити ??? З "м-ну Озерна" в центр, через кожних 5-хв., курсують "один за одним" -  8а, 11, 11а, 12. Краще доповніть ці тролейбуси (з - №"20") на маршрут №10. Годинами, їх не діждешся №10, чи №2а.
  • Алексей Малюта

    А, навіщо "скасовувати" маршрут №1 ??? Можна  його "зкерувати" по (через) вул. Зарічанська, далі по-звичайному... Все, для "людей". "дякуємо"!!!

keyboard_arrow_up