З листопада Укртрансбезпека ретельніше перевірятиме таксистів

З листопада Укртрансбезпека ретельніше перевірятиме таксистів
Фото зі сторінки Управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області
  • З наступного місяця Укртрансбезпека ретельніше шукатиме таксистів без ліцензії.

  • Це стосується перевізників у всіх містах області.

  • З початку року на Хмельниччині вже спіймали 155 таксистів без дозвільних документів.

З 1 листопада Укртрансбезпека посилить контроль за службами таксі. Надання послуг з перевезення пасажирів перевірятимуть не тільки у Хмельницькому, а й у всіх інших містах області. Як повідомляє в Укртрансбезпеці, таксистів перевірятимуть не лише власними силами. До цього залучать ще й поліцейських та фіскальну службу.

Цього року вже склали 155 адмінпротоколів за частиною 1 статті 164 (провадження господарської діяльності без державної реєстрації або ліцензування чи порушення їх умов). За словами начальника Управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області Віталія Дзюби, на Хмельниччині виявляють найбільше нелегальних перевезень на таксі серед усіх регіонів України.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Володимир

    Мені нахер непотрібна твоя машина,плати податки як всі,і все буде нормально і не будете ховатися,хай всі які неплатять податок незареєстровані позабирають машини,або вліплять такий штраф.щоб нескоро  очухалися.ожні платять і заробляють копійки ще плати налоги,а випезпредельщики.
  • Іван

    Кожний таксист кожний день заправляється і з нього вищитують на ремонт дороги.А ти  Протас  користуєшся інфраструктурою  то податок платиш
  • Протас

    Давно пора. А то кожен так тіпа таксіст, накосячить, і ніякох управи на них. Я вже мовчу про те, що користується інфраструктурою, а податків не платить.
  • Іван

    Тоді будеш їздити на конях один з другим
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up