Загинула 5-річна дівчинка: наслідки ДТП на Хмельниччині

Загинула 5-річна дівчинка: наслідки ДТП на Хмельниччині
Фото - Поліція Хмельницької області
  • Мама дівчинки в лікарні.
  • Аварія сталася сьогодні, 24 січня, біля села Міцівці на Кам'янеччині.

Смертельна ДТП забрала життя 5-річної дівчинки. Вона із татом, який був за кермом «Volkswagen Golf», та мамою їхали поблизу села Міцівці Кам’янець-Подільського району. 

Тато - 37-річний жителя села Стріхівці Солобковецької тергромади. За кермом іншого авто, вантажівки «Mercedes-Benz», перебував 22-річний житель Івано-Франківської області. Саме він, за даними поліції, допустив зіткнення з легковим авто.

Внаслідок аварії також постраждала мама загиблої дівчинки - 37-річна жінка. Вона отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до Дунаєвецької багатопрофільної лікарні. Про це повідомляють в Поліції Хмельницької області.

Відео дня
Фото - ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Аварія сталася о 12:30 сьогодні, 24 січня. Водія вантажівки було затримано. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Можливе покарання:

  • позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Читайте також:  Страшна ДТП на Рівненщині. «Volkswagen» врізався у автоцистерну, загинув хмельничанин

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Гена Гена

    Десь я читав теж за цю аварію, так водій (ліпше дятел) легкового авто раптово загальмував і став повертати. Жалко всіх, а вот із за дятла всім горе. Дятел же міг подумати якій тормозний шлях у вантажівки... Звісно винна вантажівка, спровокував дятел.
  • Михайло Михайлович

    В 22 роки вже за кермом фури,а досвіду мало,от і результат.
  • Mighty Gun

    У нинішніх далекобійників явно проблеми з відчуттям дистанції. Летять на рівні легкових авто, іноді на трасі сидять на хвості - і не розуміють при цьому, що загальмувати так саме різко, як легкова машина, вони не зможуть. От один із таких випадків...
  • Halina Muliar

    Горе страшне.
    Молодий водій без досвіду, дитина без авто крісла😭

keyboard_arrow_up