Залізничники відремонтували колію біля Грузевиці. Як ходить транспорт

Залізничники відремонтували колію біля Грузевиці. Як ходить транспорт
Пошкодження на переїзді в Грузевиці. Фото Укрзалізниці
  • Внаслідок вчорашнього обстрілу російськими дронами колію у Чорноострівській громаді було пошкоджено. 

  • Укрзалізниця організувала для перевезення пасажирів спеціальні шатли та автобуси в об’їзд.  

  • Сьогодні пошкодження відремонтували та розповіли який транспорт йде із затримками. 

В ніч на суботу, 13 травня, росіяни вдарили 4-ма дронами по об’єкту в селі Грузевиця Чорноострівської селищної ради. Внаслідок цього було пошкоджено залізничну колію. 

Сьогодні, 14 травня, в Укрзалізниці повідомили, що залізничники вже завершили відновлювати колію на Хмельниччині. Наразі вони очікують на дозвіл, аби відновити рух потягів.

Тим часом сьогодні зміненим маршрутом прямують поїзди: 

Відео дня

Для доставки пасажирів з та до дільниці “Вінниця — Хмельницький — Тернопіль”, як і вчора, в перевізника організували шатловий рух електропоїздами “Хмельницький — Вінниця — Козятин 1”, а також “Чорний Острів — Тернопіль — Красне”. 

Автобусні шатли від Хмельницького центрального вокзалу до станції Чорний Острів курсували всю ніч і продовжать безкоштовно підвозити пасажирів до моменту відновлення повноцінного руху дільницею.    

— Можете бути впевнені, наші поїзди чекатимуть на пересадку з шатлів, як-от поїзд №716 Перемишль — Київ по станції Козятин-1 щойно дочекався 123 пасажирів з Вінниці і відправився о 09:51 з контрольованою затримкою 01:35 год, — запевняють в Укрзалізниці. 

Які потяги курсують із запізненням

Станом на 10:00, із затримкою на понад годину від стандартного графіка курсують 13 поїздів Укрзалізниці з 66:

Нагадаємо, у ніч на 13 травня росіяни вдарили 4-ма безпілотниками по об'єкту в Грузевиці. Внаслідок цього поранено більше 30 людей. Вибуховою хвилею в прилеглих селах в обласному центрі пошкодило сотні будинків, багатоповерхівок і приватних, велика частина навчальних закладів, об’єктів культури, адмінбудівель, комерційних і промислових підприємств. Ступінь пошкодження – різна. В основному пошкоджені дахи, стелі, стіни, балкони, вікна. 

А цієї ночі ворог вдарив ракетами по сусідньому Тернополю. Двоє людей з опіками та осколковими пораненнями госпіталізували до лікарні. Надзвичайники показали наслідки прильоту. Дивіться фото та відео у матеріалі Окупанти вдарили по сусідньому Тернополю: є травмовані

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ольга Коржан

    Слава Богу.Так і повино бути.Для чого ви це оголошуєте.Закрийтесь вже трохи.....

keyboard_arrow_up