«Затулив дірку ногою, щоб не дуло», - хмельничанин Максим про поїздку в маршрутці №19

«Затулив дірку ногою, щоб не дуло», - хмельничанин Максим про поїздку в маршрутці №19
  • На передостанньому сидінні Максим Дмитрів відчув, що сильно дме в ноги.

  • Дирка виявилася у підлозі над колесом.

  • Як таку машину могли випустити на маршрут після конкурсу серед перевізників і куди звертатися в подібних випадках, дізнавався журналіст vsim.ua.

До редакції vsim.ua  звернувся хмельничанин Максим Дмитрів. Він розповів про свою екстримальну поїздку громадським транспортом.

“Мені реально було холодно"

 - Я сів у Раковому в маршрутку №19 о 10:10 ранку. Сів позаду, де сидіння в один ряд. Мені стало дути в ноги. Я поглянув на підлогу і побачив там величезну діру. Через неї навіть було видно як крутиться колесо. Мені реально було холодно. Того дня (понеділок, 22 січня, - прим.авт), на дворі був мороз. Я затулив дірку ногою, щоб не дуло, - розповідає хмельничанин Максим Дмитрів.

Якщо перевізник випускає на маршрут такий дірявий транспортний засіб, то для нього це може стати попередженням. Нагадаємо, що за після введення в дію нової транспортної мережі, для перевізників змінили правила роботи. Серед них й те, що договір із підприємцем може бути розірваним після трьох попереджень. Окрім несправної машини, це може бути недотримання графіків, куріння водієм в салоні чи розмова під час руху по телефону, відмова везти пільговика та інше. Далі на маршрут призначається тимчасовий перевізник і в міськраді проводять новий конкурс.

Відео дня

“Йому напевно дує звідкись з іншого місця”

У підтвердження своїх слів чоловік зняв відео. На ньому чітко видно дірку в підлозі. Чи знав про це перевізник, ми запитали в директора ТОВ «Рембуд-транс». Саме це товариство обслуговує маршрут №19 «Ракове-Озерна».

  - Йому напевно дує звідкись з іншого місця. В нас усі машини нормальні. Такого бути не може, - прокоментував директор ТОВ «Рембуд-транс» Петро Кузьмін.

Виявилося, що даний факт підтвердився. За словами в.о. начальника управління транспорту і зв’язку Хмельницької міськради Сергія Шепурєва, дану машину уже зняли з маршруту і було замінено.

Будуть скарги - будуть попередження

  - Якщо такі випадки трапляються, пасажирам потрібно звертатися до нас. Якщо він підтверджується, то перевізнику може бути винесене попередження, - каже Сергій Шепурєв.

Щоб звернутися зі скаргою на роботу маршруток, автобусів чи тролейбусів, потрібно звертатися в управління транспорту і зв’язку Хмельницької міськради на Сковороди, 12. Або за телефонами - 79-55-25, 79-55-77 чи писати лист на електронну адресу - [email protected], Також можна залишати повідомлення на сайті "Відкрите місто".

Також можна повідомляти в редакцію за телефонами 65 98 20; 65 98 40, надсилати фото/відео на Viber або Telegram (096-197-36-44) або писати на електронну адресу [email protected]. Слідкуйте за новинами Хмельницького і не тільки на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Вадим Лукашик

    «Транспортна революція» у Вінниці триває. Яким буде картковий проїзд

    http://www.vinnitsa.info/news/transportna-revolyutsiya-u-vinnitsi-trivaye-yakim-bude-kartkoviy-proyizd.html

  • Вадим Лукашик

    Ось так має бути у кожному місті України, як у Тернополі http://www.rada.te.ua/novyny/65268.html

  • Вадим Лукашик

    Як працюють штрафні санкції для перевізників?

    http://pik.cn.ua/print/27032/

  • Ivan

    Це літній варіант маршрутки з додатковою вентиляцією салону. Помилково випустили...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up