Збитий пішохід та аварії через ожеледицю: хроніка ДТП у Хмельницькому

Збитий пішохід та аварії через ожеледицю: хроніка ДТП у Хмельницькому
Аварія на Західно-Окружній 28 листопада
  • На вулиці Свободи зіткнулися відразу 4 автівки.

  • Під колеса авто на Західно-Окружній потрапив пішохід.

  • Його доставили до лікарні з важкими травмами.

Журналісти vsim.ua продовжують аналізувати ситуацію на дорогах Хмельницького. Від 24 листопада до 1 грудня у місті сталося 36 аварій. Це на 5 менше, ніж тижнем раніше. У ДТП отримали легкі травми 8 людей. Крім того, поліцейські спіймали 35 п’яних водіїв. Найчастіше їх ловили на Заводській. Таку інформацію надали в управлінні патрульної поліції у Хмельницькій області.

Не розминулися чотири авто

Аварія сталася зранку 25 листопада. Водій, керуючи автомобілем «Volkswagen», не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем «IKCO», що зупинився попереду. Той, за інерцією, зіткнувся з «Renault», після чого той, також по інерції, зіткнувся з «Peugeot». В результаті ДТП постраждалих не було. А транспортні засоби отримали пошкодження. На водія «Volkswagen», патрульні склали адміністративні матеріали за статтею 124 КУпАП (вчинення ДТП без постраждалих). Варто відзначити, що у цей час на дорогах Хмельницького була ожеледиця.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Зіткнулися «Москвич» та «Toyota»

ДТП сталася 26 листопада на вулиці Свободи поблизу будинку 18. Там зіштовхнулися два легковики. 22-річний водій автомобіля «Москвич» не обрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з «Toyota Rav 4», яка стояла попереду. У результаті ДТП автомобілі отримали пошкодження. Постраждалих в цій аварії також не було. На водія «Москвич» склали протокол за статтею 124 КУпАП.

Хмельничанин потрапив під авто та отримав важкі травми

28 листопада близько 20:25 на Західно-Окружній збили чоловіка. Місцевий 43-річний мешканець переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. У цей момент на нього наїхав автомобіль «Volvo». За кермом легковика був 62-річний хмельничанин. Його транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на штрафмайданчик. Постраждалого доставили на «швидкій» до лікарні. Станом на 29 листопада він перебував у важкому стані. У нього діагностували відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, крововилив, перелом лівої тім’яної кістки та розрив барабанної перетинки. За фактом ДТП відкрили кримінальну справу.

Статистика ДТП з 25 листопада по 1 грудня

Читайте також: Коли буде маршрутка? У Хмельницькому з’являться нові електронні табло

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up