Коли буде маршрутка? У Хмельницькому з’являться нові електронні табло

Коли буде маршрутка? У Хмельницькому з’являться нові електронні табло
Опора для електронного табло на зупинці «Ощадбанк»
  • Хмельничани зможуть побачити, який автобус чи тролейбус приїде та коли.

  • Табло планують встановлювати наступного тижня.

На Кам’янецькій з’являться два нових електронних табло з інформацією про час прибуття громадського транспорту. Такі табло вже знайомі хмельничанам — вони є на «розумних зупинках» на Подільській, Степана Бандери, Панаса Мирного та проспекті Миру. Опори для нових табло вже встановили на зупинках «Ощадбанк» та «Торговий центр».

За словами начальника управління транспорту Сергія Шепурєва, всі роботи виконує ТОВ «Дозор Україна». Власне електронні планують встановити наступного тижня.

Нагадаємо, що 11 грудня у Хмельницькому запустять новий автобусний маршрут — №3. Він сполучатиме філармонію та мікрорайон Озерна. Автобуси курсуватимуть такими вулицями: Кам’янецька, Степана Бандери, Озерна, Панаса Мирного. Тимчасово обслуговуватиме маршрут ХКП «Електротранс».

Відео дня

Крім того, 11 грудня на автобусному маршруті №2 почне працювати новий перевізник — ТОВ «Автогаз-захід». Хмельничан возитимуть великогабаритними автобусами. Також орієнтовно 15 грудня запустять новий тролейбусний маршрут — №4. Він сполучатиме Катіон та Ракове. Пройде маршрут вулицями без контактної мережі — Чорновола та Красовського. Тролейбуси для маршруту вже доставили до Хмельницького.

Опора для електронного табло на зупинці «Торговий центр» біля «Либідь-Плази»

Читайте також: Тунель, дороги та нові автобуси: що зміниться у транспорті Хмельницького у 2020 році

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • valeryi karnayh

    Я від мешканців Отрадного, Дивокрая, Срібних озер вкотре (з 2016 року) звертаюсь з проханням запустити маршрутку по вул.С.Бандери (від вул. Проспект Миру до кінцевої зупинки на Озерній). Маршрутка могла б їздити в любому напрямку зробивши 3-4 зупинки, але треба прикріпити таблички про зупинки.
  • Valik

    До одного місця ті нові зупинки і табло, якщо пісдя 20:00 маршрутчики сходять  з маршрутів і їдуть додомів.
  • ден

    краще наводить порядок щоб маршрутки нормально ходили
  • Сергій Кудінов

    а табло не можна зробити не на стовбчику, а в сомiй зупинцi, як вже на зупинцi "полiклiнiка 1
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up