З’явилися нові подробиці ДТП із міським головою Волочиська

З’явилися нові подробиці ДТП із міським головою Волочиська
  • Наприкінці серпня на Тернопільщині зіткнулися два автомобілі.
  • Один із водіїв загинув на місці, а пасажирка отримала травми.
  • За кермом іншої автівки був міський голова Волочиська Костянтин Черниченко. 

Аварія із загиблим і травмованою жінкою сталася 29 серпня, біля села Романівка Тернопільського району. Тоді зіткнулися два автомобілі - “Toyota Camry” та ВАЗ-21101. Правоохоронці з’ясували, що за кермом “Toyota Camry” перебував житель міста Волочиськ, що на Хмельниччині. Іншою автівкою керував мешканець Тернопільщини. Він помер на місці. Також травмувалася пасажирка, яка їхала в автомобілі ВАЗ. Її госпіталізували до медзакладу з чисельними травмами. 

Учасником смертельної аварії був міський голова Волочиська Костянтин Черниченко. Це він підтвердив журналістці vsim.ua під час розмови. Переглянути діалог можете в матеріалі за посиланням.

За фактом аварії правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Наразі триває досудове розслідування. У його рамках встановлено: аварія сталася близько 21:40. Міський голова Волочиська разом із пасажиром їхав з Тернополя в Хмельницький.

Відео дня

Наступного дня після аварії обидва автомобілі було поміщено на спеціальний майданчик у Тернополі. Як йдеться в судовому реєстрі - автівки є речовими доказами, які будуть залучені до ряду експертиз та слідчих дій. 

Суд вирішив накласти арешт на автівку “Toyota Camry”, за кермом якої був Костянтин Черниченко, шляхом позбавлення права на відчуження, розпорядження та користування. Наразі у провадженні жодній особі про підозру не повідомлено.

Нагадаємо, за частиною 2 статті 286 ККУ передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: Як громади Хмельниччини можуть забезпечити себе теплом та світлом: проєкти

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Сумлінна Людина

    А те, що за кермом тойоти був мер Волочиська стало відомо лише зараз?))  Чи то результат суспільного розголосу, який жителі Волочиська здійняли і мер змушений був визнати, що саме він був за кермом ? Як подібне ддп скоіть пепесічний громадянин, то вмить отримає і підозру і вирок відповідний. А як якась владна особа, а саме вона винна у смертельному ддп, зі слів очевидців, то затягують слідство і в результаті спишуть все на небіжчика (..
  • Андрей Струнь

    Як це без вилучення прав, як за перегар то забирають, от суча держава!!!
  • Виталий Ковальчук

    По перше то водій  чи мер ?
  • Юрій Гудок

    Стаття для рейтингу не більше. Які тут нові подробиці

keyboard_arrow_up