Фото дня: на Проскурівській встановили 18-метрову новорічну ялинку

Фото дня: на Проскурівській встановили 18-метрову новорічну ялинку
  • Біля кінотеатру Шевченка вже красується головна ялинка міста. 
  • Комунальники ставили 18-метрове штучне дерево у вихідні. 
  • Його мають прикрасити 3D-ілюмінацією. 

Нова штучна ялинка, вартістю майже півмільйона гривень, вже з'явилась на центральній пішохідній вулиці Хмельницького. Монтаж новорічної красуні почали ще 30 листопада. Два дні комунальники складали каркас. А у суботу і неділю вставляли у нього міні-ялинки. Завершили все вчора, 3 грудня.   

Поки новорічну красуню прикрашає лише сніг

Штучну ялинку купили у приватного підприємства "Ялинки України". Дерево встановили біля кінотеатру Шевченка, але на Проскурівській. Хочуть, аби новорічну красуню було видно здалеку. Ялинку ще залишилось прикрасити 3D-ілюмінацією, яку придбали цього року. 

Ялинку закріпили між бетонними плитами

Від сьогодні, 4 грудня, біля кінотеатру будуть облаштовувати новорічне містечко. Мають поставити дерев'яні будиночки, з яких продаватимуть святкову атрибутику, гарячі напої та смаколики. Також ближче до Дня святого Миколая поставлять фігури саней з оленями, сніговика і ангела. На площі розвісили 34 світлодіодні кулі та метеоритний дощ.

Відео дня

Новорічна ялинка на Проскурівській засяє 19 грудня. Відкриватиме її відома українська співачка Ірина Федишин

18-метрове дерево видно на всю центральну вулицю

Нагадаємо, що два роки поспіль у Хмельницькому ставили дві головні ялинки. На майдані Незалежності новорічне дерево мало 26 метрів у висоту, а біля кінотеатру Шевченка - 14 метрів. Святкові ялинки складали з маленьких дерев. Зазвичай йшло близько 500-600 міні-ялинок. Коштували вони від 30 до 50 тисяч гривень.  

Читайте також: Прилавки хмельницьких супермаркетів рясніють новорічними прикрасами. Що і за скільки продають

Метеоритний дощ і кулі припали снігом

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • толік

    Пластмаса не пахне і не довго служить. Таку йолку хотів поставити на Майдані янукович. Та й щось дороговато.
  • IGOR

    Крутая! И хорошо, что не "коллаж" из сотни живых, как это делали раньше! Очень красивая и 1 раз купили, а прослужит года!
  • Николай Фастов

    Такую красивую елку нужно ставить на площади Независимости,  вместо памятника “Вера. Надежда. Любовь”
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up