Як працюватиме піший патруль у Хмельницькому

Як працюватиме піший патруль у Хмельницькому
Поліцейські слідкуватимуть за порядком на вулицях міста у вихідні та святкові дні. На кожну зміну виходитиме чотири правоохоронці.

Від сьогодні, 30 січня, на вулицях Хмельницького патрульна поліція не лише їздить на біленьких іномарках. Для кращої ефективності своєї роботи правоохоронці ходитимуть по центральній частині міста. Із першими пішими патрульними у Хмельницькому вдалося поспілкуватися журналісту «ВСІМ». Поліцейські якраз шукали, де б перекусити і по дорозі розповіли про те, як і де вони працюватимуть.

Планується, що поки на одну зміну будь виходити два патрулі по двоє людей. Один слідкуватиме за порядком на відрізку від підземного переходу до ЦУМу. Для другого відвели зону  біля парку Шевченка і прилеглі вулиці. У подальшому в управлінні планують збільшити кількість патрулів та територію, на якій вони працюватимуть. Станеться це наприкінці весни, коли на вулицях міста буде більш людно.

Перша зміна триватиме з дев'ятої ранку до восьмої вечора. Як розповів «ВСІМ» рядовий патрульної поліції Капітон Артем, ймовірно, що після них на вулиці вийде друга зміна, яка працюватиме близько чотирьох годин.

Відео дня

Першочерговим завданням патрульних є слідкування за порядком. Особливу увагу вони звертатимуть на недобросовісних водіїв, які частенько паркуються у заборонених місцях. Найбільша увага - «Рукавичці» та ЦУМу.

- Автопатруль не завжди може контролювати ці зони. Тому допомагатимемо і ми, - розповідає «ВСІМ» Артем Капітон. – Проводитимемо профілактичну роботу із тими, хто курить та розпиває спиртне у громадських місцях. Штрафувати поки за це не збираємося. Для прикладу, щойно витратили близько 1,5 години на компанію підвипивших друзів, які вели себе не дуже адекватно. Та нам вдалося вгамувати хлопців.

Нагадаємо, що патрульна поліція в Хмельницькому запрацювала 26 грудня минулого року. Щодня на вулиці міста виїжджає по 19 екіпажів на кожну зміну. Про те, як працюють автопатрульні, читайте ТУТ.

Слідкуйте за роботою нових поліцейських та новинами Хмельницького разом із «ВСІМ».

Читайте також: Нова поліція в обличчях. Хто берегтиме правопорядок у Хмельницькому

Управління патрульної поліції у Хмельницькому облаштували в приміщенні колишнього ДАІ

Хмельницькі правоохоронці відреагували на порушення закону під час присяги патрульної поліції 

У Хмельницькому патрульні майже щоночі затримують п’яних водіїв 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Жодної амортизації - підприємці з парку слідкують за долею двоколісних. Вважаю, треба продовжувати слідкувати за порядком в парку
  • Завальский Олександр

    А що з велосипедами які влітку так помпезно дарували міліції? Поліції по конкурсу вони не передаються? Хто знає яка їх доля?

    Анонім reply Завальский Олександр

    Вєли мабуть повністю з амортизували та списали. Принаймні я цьому не здивуюсь, якщо раптом в березні нові купуватимуть)))
  • Дмитрий Петров

    На счет автопатрулей.В центре ездят друг за другом,со счету сбился.На Дубово ни разу не видел.А как в других микрорайонах города?

    Анонім reply Дмитрий Петров

    На Виставці щодня бачу

    Bartosyuk Sasha reply Дмитрий Петров

    На юго-западе нормально ездят

    Дмитрий Петров reply Bartosyuk Sasha

    У них там контора.

    PAL reply Bartosyuk Sasha

    Ездить, то они ездят, а нарушений не уменьшается. Наверно плевать на них все хотели. Только всимка оповещает несколько, каждый день.

    Анонім reply PAL

    Мало ми знаємо про тих хто порушує,  нам би більше інформації
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up