Як працюватиме піший патруль у Хмельницькому

Як працюватиме піший патруль у Хмельницькому
Поліцейські слідкуватимуть за порядком на вулицях міста у вихідні та святкові дні. На кожну зміну виходитиме чотири правоохоронці.

Від сьогодні, 30 січня, на вулицях Хмельницького патрульна поліція не лише їздить на біленьких іномарках. Для кращої ефективності своєї роботи правоохоронці ходитимуть по центральній частині міста. Із першими пішими патрульними у Хмельницькому вдалося поспілкуватися журналісту «ВСІМ». Поліцейські якраз шукали, де б перекусити і по дорозі розповіли про те, як і де вони працюватимуть.

Планується, що поки на одну зміну будь виходити два патрулі по двоє людей. Один слідкуватиме за порядком на відрізку від підземного переходу до ЦУМу. Для другого відвели зону  біля парку Шевченка і прилеглі вулиці. У подальшому в управлінні планують збільшити кількість патрулів та територію, на якій вони працюватимуть. Станеться це наприкінці весни, коли на вулицях міста буде більш людно.

Перша зміна триватиме з дев'ятої ранку до восьмої вечора. Як розповів «ВСІМ» рядовий патрульної поліції Капітон Артем, ймовірно, що після них на вулиці вийде друга зміна, яка працюватиме близько чотирьох годин.

Відео дня

Першочерговим завданням патрульних є слідкування за порядком. Особливу увагу вони звертатимуть на недобросовісних водіїв, які частенько паркуються у заборонених місцях. Найбільша увага - «Рукавичці» та ЦУМу.

- Автопатруль не завжди може контролювати ці зони. Тому допомагатимемо і ми, - розповідає «ВСІМ» Артем Капітон. – Проводитимемо профілактичну роботу із тими, хто курить та розпиває спиртне у громадських місцях. Штрафувати поки за це не збираємося. Для прикладу, щойно витратили близько 1,5 години на компанію підвипивших друзів, які вели себе не дуже адекватно. Та нам вдалося вгамувати хлопців.

Нагадаємо, що патрульна поліція в Хмельницькому запрацювала 26 грудня минулого року. Щодня на вулиці міста виїжджає по 19 екіпажів на кожну зміну. Про те, як працюють автопатрульні, читайте ТУТ.

Слідкуйте за роботою нових поліцейських та новинами Хмельницького разом із «ВСІМ».

Читайте також: Нова поліція в обличчях. Хто берегтиме правопорядок у Хмельницькому

Управління патрульної поліції у Хмельницькому облаштували в приміщенні колишнього ДАІ

Хмельницькі правоохоронці відреагували на порушення закону під час присяги патрульної поліції 

У Хмельницькому патрульні майже щоночі затримують п’яних водіїв 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Жодної амортизації - підприємці з парку слідкують за долею двоколісних. Вважаю, треба продовжувати слідкувати за порядком в парку
  • Завальский Олександр

    А що з велосипедами які влітку так помпезно дарували міліції? Поліції по конкурсу вони не передаються? Хто знає яка їх доля?

    Анонім reply Завальский Олександр

    Вєли мабуть повністю з амортизували та списали. Принаймні я цьому не здивуюсь, якщо раптом в березні нові купуватимуть)))
  • Дмитрий Петров

    На счет автопатрулей.В центре ездят друг за другом,со счету сбился.На Дубово ни разу не видел.А как в других микрорайонах города?

    Анонім reply Дмитрий Петров

    На Виставці щодня бачу

    Bartosyuk Sasha reply Дмитрий Петров

    На юго-западе нормально ездят

    Дмитрий Петров reply Bartosyuk Sasha

    У них там контора.

    PAL reply Bartosyuk Sasha

    Ездить, то они ездят, а нарушений не уменьшается. Наверно плевать на них все хотели. Только всимка оповещает несколько, каждый день.

    Анонім reply PAL

    Мало ми знаємо про тих хто порушує,  нам би більше інформації
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up