10 пропозицій готового бізнесу, який продають в Хмельницькому

10 пропозицій готового бізнесу, який продають в Хмельницькому
  • У Хмельницькому на продаж виставлені різні пропозиції готового бізнесу.
  • Вартість - від 100 тисяч до 74 мільйонів гривень.
  • Зібрали 10 варіантів.

Під час війни в Україні зазнав змін ринок праці. Деякі роботодавці були змушені звільнити людей. Також скоротилася кількість пропозицій для працевлаштування. 

Знизилися заробітні плати. Які суми отримують люди під час війн, дивіться в матеріалі - Порівняли зарплати в Хмельницькому та сусідніх містах: де платять більше?

Ще на початку війни, у Раді просили повертатися до роботи підприємців. Саме тому в спокійних регіонах, бізнес почав функціонувати. Історії тих, хто одними з перших відновив діяльність у Хмельницькому, читайте тут. 

Відео дня

Разом із тим, під час повномасштабного наступу чимало людей залишилися без роботи. Станом на червень цього року, їхня кількість склала майже 5 мільйонів. Аби отримувати прибуток, можна придбати вже готовий бізнес. Тож підготували для вас 10 пропозицій, які є в Хмельницькому. 

На сайті dom.ria є понад 20 варіантів для купівлі. Це магазини, кав’ярні, заклади харчування або приміщення з орендарями. Ціни коливаються від 100 тисяч до 74 мільйонів гривень. Переглядайте пропозиції далі.

База відпочинку

 7 777 778 грн.

На базі є:

  • 2 заїзди зі стоянками;
  • 3 штучних водойми загальною площею 2, 2 ГА, ліс 2, 3 ГА. Водойми зариблені, є повноцінна риболовля, є зручні входи у воду з бетонних пірсів;
  • 5 котеджних цегляних будиночків по 120 квадратних метрів кожен. Всього 9 двокімнатних номерів, інтер'єр та екстер'єр - дерево. 

У кожному котеджі окремий вхід, своя кухня, санвузол, встановлені електробойлери. В одному з котеджів є лазня з басейном. Будиночки розташовані на береговій лінії водойм, з вікон відкривається гарний краєвид на воду і ліс.

Недалеко від котеджів є 2 стайні. Також на території є футбольне поле, лавочки, альтанки та мангали, а для сімей з дітьми - дитячий майданчик.

На всій території проведено електрику, в кожному котеджі є світло, гаряча і холодна вода та каналізація.

Магазин автозапчастин

296 296 грн. 

Все виготовлено під євроремонт. Перша лінія дороги. Зроблено світло.

Спа-комплекс

 74 906 360 грн.

Дана пропозиція складається з великого спа комплексу, готельних номерів, кафе, лінії по виробництву пелетів та площ для вільного використання.

СПА комплекс - це 7 діючих саун (на дровах, хамам, фінська) з особистими басейнами та кімнатами відпочинку. Також є 6 просторих готельних номерів.

Кав’ярня

277 778 грн.

В наявності все необхідне обладнання: кавомашина, кавомолка, холодильник, морозильна камера, льодогенератор. Повний набір посуду для обслуговування кав'ярні: нок-бокс для кави, пітчери, джигери, банки/ємкості для зберігання продуктів, столові прибори.

Барна стійка обладнана скляною вітриною та зручними полицями для гарної викладки товару, два столики, місце під рекламу. Напрацьована клієнтська база та мережа постачальників.

Салон

1 925 926 грн.

Приміщення розташоване на 5 поверсі, зроблений шикарний, якісний євроремонт. Є власна кухня, окремий санвузол, кондиціонер, а також все необхідне для роботи.  Все в ідеальному стані. Поруч вся необхідна інфраструктура.

Ферма

4 629 630 грн. 

Підведені всі комунікації: електропостачання, водопостачання, є власна свердловина, опалення - твердопаливне (заготовлені дрова), підведені по всій фермі. Територія дуже доглянута, забезпечена автоматизована система відкриття воріт, викладена бруківка по всій ділянці.

На території є парники, де багато плідних насаджень, забезпечена автоматизованою системою поливу, що дуже зручно і постійно здійснюють полив в потрібний час. 

Також є окреме приміщення - свинарник, де встановлені радіатори, кондиціонери, відокремлена кухня. На фермі все доглянуто, багатий екстер'єр, дерев'яний будинок, з гарним ремонтом, в якому є дві кімнати, затишна кухня, окремий санвузол, встановлені радіатори, бойлер. Прекрасний газон, багато різних насаджень.

Приміщення з орендарями

9 259 260 грн.

Пасивний дохід. Термін окупності до 6 років.

Кафе

1 555 556 грн.

Є газ та водопостачання, а також вся документація щодо власності. Є власний санвузол, встановлені камери відеоспостереження, жалюзі, кондиціонер.

Поруч проїздна частина, зупинка міського транспорту, магазини, а також житлова зона.

Продуктовий магазин

 925 926 грн. 

Діючий продуктовий магазин по Львівському шосе. Підведені всі комунікації. Магазин працює понад 20 років. Прохідне місце. 

Зоомагазин

129 630 грн.

Магазин працює вже два роки. Є постійні покупці. Прохідне місце, перша лінія від дороги.

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олександр Кулеша

    Хлам...а не бізнес...просто нерухомість



    🤣🤣

    PutnickFree reply Олександр Кулеша

    місце під сходами, або металеву собачу будку важко назвати нерухомістю ;)
  • Читач16

    Цікаво кто купить за такі ціни

keyboard_arrow_up