Порівняли зарплати в Хмельницькому та сусідніх містах: де платять більше?

Порівняли зарплати в Хмельницькому та сусідніх містах: де платять більше?
  • Під час війни середня заробітна плата в Україні стала нижчою.
  • Де пропонують найбільше?
  • Порівняли суми в Хмельницькому й сусідніх містах та підготували інфографіку.

Під час війни ринок праці в Україні зазнав змін. Від 24 лютого, в країні спостерігається зменшення пропозицій від роботодавців. Через падіння доходів компаній, мусили звільняти людей та скорочувати людям заробітну плату. Так, станом на червень цього року, майже 5 мільйонів українців залишилися без роботи.

Основним фактором зниження зарплат вважається скорочення економіки: зменшується кількість робочих місць у торгівлі, побутових послугах, освіті, туризмі, виробництві та інших сферах. Згідно з дослідженням work.ua, роботодавці вдавалися до випадків зменшення зарплат на 15-30%, коштом ставки або відключення бонусів. 

Так, станом на 21 липня, середня заробітна плата в Україні становить 13 909 гривень. До вакансій, які є найбільш популярними, входять:

Відео дня

Журналістка vsim.ua дізналася, скільки пропонують роботодавці у Хмельницькому та сусідніх містах. Скористалася даними з сайту work.ua, що є актуальними на 21 липня. 

Оглянула середні заробітні плати в сусідніх обласних центрах. А також порівняла зарплати за п’ятьма найпопулярнішими вакансіями в України. Де платять найбільше - дізнавайтеся нижче, в інфографіці.

Читайте також: До 73 тисяч на місяць: ціни на оренду будинків у Хмельницькому та селах 

 

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анатолій Філіпчук

    Де ви берете ці дані? Ви в людей запитуйте а не статистику показуйте.
  • ARP Strogg

    Неправду ганяєте....  Хто там стільки отримує, як ви понаписували?  

    Отлично...  Людей лишили без роботи,  поурезали зарплату,  і підняли ціни.   Та йдіть ви нахуй з вашими роботами і зо всім тим.

keyboard_arrow_up