Більше трьох гектарів лісу передала в «приватні руки» Хмельницька обласна рада

Більше трьох гектарів лісу передала в «приватні руки» Хмельницька обласна рада
Фото ілюстративне
  • Підприємство, що користуватиметься угіддями 15 років, займається оптовою торгівлею деревини, будівельними матеріалами.

Майже три з половиною тисячі гектарів мисливських угідь, розташованих у Хмельницькому районі, депутати обласної ради передали в користування на 15 років приватному підприємству «Софтон». Обласне управління лісового та мисливського господарства дало на це згоду.

Відповідне рішення ухвалили 21 вересня на сесії облради.

Площа держлісфонду становить 3 451,6 гектара. Із неї - 535,2 гектара розташовані на території Пархомівського лісництва (Хмельницьке лісомисливське господарство) та 2 916,4 гектара – у Сковородецькому лісництві (Старокостянтинівський лісгосп).

Відео дня

До кінця 2037-го підприємство на них вестиме мисливське господарство.

Згідно з цим же документом, обласна організація Українського товариства мисливців та рибалок добровільно відмовилася від користування зазначеними мисливськими угіддями в Пархомівському лісництві.

За інформацією аналітичної платформи YouControl, приватне підприємство «Софтон» зареєстроване у місті Хмельницькому та  належить Миколі Долінському. Він також є співзасновником обслуговуючого кооперативу «Дендропарк»,  засновником та очліьником ТОВ «Будінтеркомплект», яке спеціалізується на будівництві доріг і автострад.

Основним видом діяльності ПП «Софтон», відповідно до даних платформи, є оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up