Чотири комунальних приміщення продали за 2,3 мільйона. Хто купив?

Чотири комунальних приміщення продали за 2,3 мільйона. Хто купив?
Приміщення на Свободи, 14-А
  • Тільки за один об’єкт на Свободи чиновники виручили понад мільйон гривень.

  • Дізнавайтеся, хто придбав це та інші приміщення.

Хмельницька міська рада продала чотири приміщення комунальної власності на загальну суму у майже 2,3 мільйона гривень. Угоди про продаж були опубліковані вчора, 30 червня, у системі електронних торгів «Prozorro. Продажі».

Особливо відзначилися торги за приміщення площею 150 квадратних метрів на вулиці Свободи. Стартова вартість за нього була 656 тисяч гривень, а в результаті його продали майже удвічі дорожче — за 1,15 мільйона гривень. Ці суми не включають ПДВ.

Також одне приміщення на Тернопільській продати не вдалося. Торги на нього управління житлової політики та майна згодом оголошуватиме знову. Дізнавайтеся більше про кожен об’єкт.

Відео дня

Свободи, 14-А

Приміщення розташоване у прибудові до дев’ятиповерхового житлового будинку 1984 року. Є вхід з фасаду прибудови. Є санвузол, непрацюючі мережі централізованого опалення, водопостачання, каналізації, електроенергії.

Підприємиця зареєстрована у листопаді 2005 року в Хмельницького. Основним видом діяльності є роздрібна торгівля з лотків і на ринках текстильними виробами, одягом і взуттям. Такі дані є сервісі YouControl.

Інститутська, 20/1

Приміщення розташоване у цоколі п’ятиповерхового житлового будинку 1970 року. Є вхід з під’їзду, санвузол, централізоване опалення, водопостачання, каналізація, електроенергія. Перебуває в оренді ТОВ «Гранд В» до 10 березня 2024 року.

Підприємиця зареєстрована у вересні 2009 року у Хмельницькому. Основний вид діяльності — інші види роздрібної торгівлі поза магазинами.

За даними «YouControl», Ольга Гарбузюк пов’язана — має спільний номер телефону — з двома фірмами та ще одним ФОПом:

Останній є засновником у двох перших. Крім того, одним із засновників ТОВ «Гранд В» є директор Хмельницької міської лікарні Валерій Гарбузюк. До слова, фірма займається аптечною діяльністю.

Завадського, 38

Приміщення розташоване у дев’ятиповерховому житловому будинку 1984 року. Є окремий вхід, санвузол, централізоване опалення, водопостачання, каналізація, електроенергія. Перебуває в оренді ТОВ «ГВВ Поділля» до 25 квітня 2024 року.

Тернопільська, 34/1

Приміщення розташоване у прибудові до п’ятиповерхового житлового будинку 1985 року. Є вхід з фасаду прибудови. Передбачені санвузол, електроенергія, водопостачання, каналізація, опалення, але перебувають у непрацюючому стані.

Підприємець зареєстрований у лютому 2004 року в Хмельницькому. Основний вид діяльності — інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах.

Тернопільська, 34/1

Приміщення розташоване у прибудові до п’ятиповерхового житлового будинку 1985 року. Є вхід через приватні приміщення, електроенергія. Перебуває в оренді приватного підприємства «Творча Лабораторія — Тампографіка» до 14 жовтня 2022 року.

Аукціон не відбувся, управління оголошуватиме його повторно.

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач 007.

    64 тисячі долларів , молодці...,так тримати і далі, прихватизація  рухається далі))

keyboard_arrow_up