Санаторій, лікарня і бази відпочинку: що саме й за скільки продає облрада (СПИСОК)

Санаторій, лікарня і бази відпочинку: що саме й за скільки продає облрада (СПИСОК)
Табір відпочинку «Збруч»
  • Закриті медичні заклади та бази відпочинку виставили на продаж.

  • Зокрема, є психіатрична лікарня та туберкульозний санаторій.

  • За все в Хмельницькій облраді хочуть виручити щонайменше 16,2 мільйона.

Хмельницька обласна рада виставила на продаж комунальне майно, загальна вартість якого складає майже 16,2 мільйона гривень. Принаймні таку суму чиновники розраховують отримати до бюджету. Продаж відбуватиметься через систему електронних торгів «Prozorro. Sale». Охочі викупити нерухомість повинні будуть взяти участь в аукціоні. Таким чином вартість об’єктів може зрости.

Табір праці і відпочинку «Збруч»

Розташований поблизу села Гусятин Закупненської ОТГ Кам’янець-Подільського району на березі річки Збруч. Комплекс збудований у 1976 році, спальний корпус та гараж — у 1985-1986 роках. Будівлі тривалий час не використовувалися, потребують поточного та капітального ремонту. Поряд розташована база відпочинку «Перлина Поділля».

Загальна інформація:

Відео дня

База відпочинку «Перлина Поділля»

Розташована поблизу села Гусятин Закупненської ОТГ Кам’янець-Подільського району на березі річки Збруч. Комплекс збудований у 1983-1985 роках. Будівлі тривалий час не використовувалися, потребують поточного та капітального ремонту. Поряд розташована база відпочинку «Перлина Поділля».

Загальна інформація:

Психіатрична лікарня

Розташована у селі Городище Судилківської ОТГ Шепетівського району. Приміщення у задовільному стані, проводилися поточні ремонти. Є водопостачання, електропостачання, пожежна сигналізація.

Загальна інформація:

База спеціального медичного постачання

Розташована у селищі Гриців Шепетівського району. Приміщення у задовільному стані. Є електропостачання.

Загальна інформація:

Обласний кістково-туберкульозний санаторій

Розташований у селі Левківка Староостропільської ОТГ Хмельницького району. Є газопостачання, власне водопостачання, електростанція, дезкамера, мийки, газовий лічильник, пожежна сигналізація. На території є парк, сад та липова алея. Стан будівель хороший.

Загальна інформація:

Будинок-інтернат для людей похилого віку та людей з інвалідністю

Розташований у селі Вовківці Судилківської ОТГ Шепетівського району. Є асфальтове покриття.

Загальна інформація:

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Тетяна Бабій

    Так може у такий важкий час не варто продавати. На базах відпочинку можна поселити переселенців. А лікарня і так потрібна, хоча б воїнів лікувати. Я мовчу за простих людей . Чи ми маємо все розпродати. Людей, в яких будинки зруйновані, селять в мобільні конструкції, а зима не за горами. У нас біженцями їдуть за кордон, щоб з голоду не померти, бо нічого не залишилося. Лікарні зруйновані. Я точно не і цій реальності живу, або щось не розумію((((((
  • Валентина Півторак

    А хіба людям медичних закладів не потрібно вже?
  • Oleg Sandula

    Ого, які молодці ..... А зробити щось самим? Розуму не хватає?
  • Анатолій Трач

    Вірною дорогою ідемо.. Все для людей..

keyboard_arrow_up