Держпродспоживслужба розпочала перевірки АЗС через завищення цін

Держпродспоживслужба розпочала перевірки АЗС через завищення цін
Фото з сайту Держпродспоживслужби
  • АЗС, які завищуватимуть вартість пального, будуть штрафувати або вживати заходи адміністративного впливу.

Нещодавно, аби зменшити дефіцит палива в країні, Кабмін скасував державне регулювання цін на бензин і дизпаливо. При цьому декларування цін на пальне в разі їх підвищення для АЗС ніхто не відміняв. 

У Держпродспоживслужбі повідомляють, що за останні дні з усіх областей почали надходити скарги про надмірно завищені ціни, відсутність розрахункових документів, відмову у вільному виборі засобів розрахунку тощо. 

Тому, за дорученням прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, Держпродспоживслужба спільно з військовими адміністраціями, нацполіцією та ДПС розпочала проведення перевірок роздрібних торговців пального.

Відео дня

Держпродспоживслужба нагадує, що завищення цін в умовах воєнного стану є неприпустимим, а порушення правил ведення підприємницької діяльності матиме наслідки у вигляді штрафів та інших заходів адміністративного впливу.

Нагадаємо, журналісти vsim.ua дізнавались за скільки продають бензин на заправках Хмельницького та скільки самі хмельничани готові за нього платити. А в одній з довжелезних черг за пальним хмельничани навіть влаштували імпровізований концерт. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (48)
  • Ирина Домбровская

    Вже ціни на споживчі товари на ринках і магазинах перевірили,то тепер і до палива добралися...за за три рази
  • Oleg Sandula

    На фото більше на принцип схоже)) хай беруть журналістів і ходять разом
  • Oksana Rudyk

    Це черговий жарт,??? Вже казали щоб на продукти не підвищували ціни, будуть перевірки і штрафи, де вони, блядь, ті перевірки?????????? Скоты, знущаються з народу!!!!!
  • Оксана Хоптинстка

    Да ладно 🙄 не вірю що ви городите.... Тут один вихід напрошується 💣💣💣💣💣💣

keyboard_arrow_up