Дізналися ціни на послуги Хмельницького перинатального центру

Дізналися ціни на послуги Хмельницького перинатального центру
  • У Хмельницькому перинатальному центрі є платні послуги для пацієнтів.
  • Серед них - огляд гінекологом, вибір лікаря на пологи та перебування в палатах.
  • Дізнавайтеся ціни в інфографіці.

Національна служба здоров’я України оплачує ряд пакетів медичних послуг. До них входять і ті, що можна отримати в Хмельницькому перинатальному центрі. Існує визначений перелік меддопомоги, яку пацієнтам надають безоплатно. 

Під час війни НСЗУ обмежила доступ до інформації щодо пакетів медичних гарантій. Однак у минулі роки до них входили такі послуги, як ведення вагітності в амбулаторних умовах та пологи. Тобто, за це закладу сплачував не пацієнт, а НСЗУ.

У Хмельницькому перинатальному центрі є визначений перелік того, за що пацієнти мають платити. Це  консультативні, діагностичні, лабораторні, сервісні та інші послуги. Журналістка vsim.ua поспілкувалася з новою директоркою закладу Іриною Королюк і дізналася актуальні ціни, що встановлені від 9 червня 2022 року. 

Відео дня

Серед усіх послуг - найдорожчі ті, що входять до групи допоміжних репродуктивних технологій. Скажімо, внутрішньоматкова інсемінація спермою коштує 1 305,5 гривні. А пункція фолікулів від 2,5 до 3,4 тисячі. Найдешевшими є немедичні послуги, такі як прання білизни чи паркування автомобіля. 

Також визначені ціни на перебування в палатах, проходження інтернатури та вибір лікаря на пологи. Скільки все це коштує, переглядайте нижче в інфографіці. 

Читайте також: Валюти різко здорожчали. Курси в обмінниках Хмельницького (КАРТА)

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Dima Dorik

    Скільки коштують пологи???
  • Марина Довгалюк

    Ціна УЗД на 39тижні вагітності?
  • Читач97

    Ганьба. Чим же ви тоді відрізняєтесь від приватної клініки? Що на 5 грн дешевші аналізи? Корупція, тільки вже офіційно.
  • Ирина Старова

    За що отримують зарплатню тодi? Центp став приватним?

keyboard_arrow_up