У січні у Хмельницькому подорожчає газ: скільки доведеться платити

У січні у Хмельницькому подорожчає газ: скільки доведеться платити
Фото ілюстративне
  • У новому році будуть діяти нові тарифи на блакитне паливо.
  • У Хмельницькому вартість газу зросте на 11%.

Ціна природного газу для побутових споживачів ТОВ "Хмельницькгаз Збут" у січні 2021 року становитиме 9,91361 гривні за 1 кубічний метр.

Варто зазначити, що у грудні хмельничани купували газ за ціною, яка діяла ще з листопада, а саме — 8,87555 гривні за 1 кубічний метр. 

  • "Після скасування державного регулювання цін на газ для населення, вартість блакитного палива в Україні, окрім внутрішніх факторів, безпосередньо залежить від котирувань на європейських енергетичних біржах (NCG, TTF). Попри нетривалу стабілізацію цін у Європі, за останній місяць вони значно підвищилися. Зокрема, протягом 25 листопада - 24 грудня котирування day-ahead на нідерландському хабі TTF зросли на 25,7%. Втім, завдяки раніше укладеним контрактам з європейськими постачальниками ТОВ "Хмельницькгаз Збут" збільшив вартість газу лише на 11,7%", - зазначили у пресслужбі ТОВ "Хмельницькгаз Збут".

Як уточнили у компанії, наразі вартість газу з врахуванням доставки до кордону України на TTF складає понад 9 тисяч гривень за тисячу кубометрів. До цієї суми потрібно додати ще тариф на транспортування газу магістральними газопроводами (164 гривні) і націнку постачальника, що необхідна для підтримки роботи мережі відділень, кол-центру, онлайн сервісів, друку та доставки рахунків за газ.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (64)
  • Viktor Bilych

    Бажаю нашому керівництву країни
    крепкого здоровя Бо воно їм ой як скоро знадобиця
    Настане той час коли всіх вас будуть судити за те що ви зробили з країною і її громадянами начинаючи з 2014 до теперішнього часу і дальше видушуете людей
    В кращому випадку ва притягнуть до суду
    В гіршому вас будут судити люди на майдані всіх хо в цьому б.....тві приймае участь
    З Наступаючим
  • Soundman Manson

    Усі хто не задоволені до Зе і його електората) А ще загадайте що при ненависному Парашенкові був по 3-5 грн газ,також арбітражний суж зобовязав РФ повенрнути 3 міліарда баків Україні , вони це роблять гсаме газом і Зе вам його продає по 9.9 грн Країна зебілів і ідіотів ,пишайтесь що ви голосували за нього )

    Anonymous reply Soundman Manson

    При Янику взагалі по 72 копійки був. Наступним президентом має стати Медведчук!
  • Юрій Гудок

    Голосували за Зе команду? Тепер сосіть пеніс. Клоуни

    Читач33 reply Юрій Гудок

    да?? скажіть спасибі Пєтє який.  замість того, щоб купувуати газ в РФ за адекватною ціною, почав купувати ТОЙ ЖЕ САМИЙ російський газ, але  в Європі з націнкою у декілька разів. дякуйте йому
  • Вова Кольков

    Поміняти  деректора  боскоро.  Розіпре
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up