Гереги купують польську спортивну мережу “Intersport”

Гереги купують польську спортивну мережу “Intersport”
  • Угода передбачає інвестиції в розмірі 10 мільйонів євро. 

Нещодавно співвласниця мережі "Епіцентр" Галина Герега отримала дозвіл на купівлю польської мережі спортивних магазинів. Йдеться про “Intersport Polska”. Про це повідомляє управління з питань конкуренції та захисту прав споживачів Польщі.

Згідно з угодою Галина Герега отримає контроль над польською мережею через дочірні підприємства ТОВ "Епіцентр К" та "Паравіта Холдінг Лімітед".

Довідка:
Intersport Polska SA – польська компанія, акції якої котируються на Варшавській фондовій біржі, працює у сфері роздрібних продажів фірмового спортивного обладнання, переважно у великих спеціалізованих магазинах, розташованих переважно в торгових центрах.

Всього ж в “Intersport” наразі є 35 магазинів у Польщі. Вони розташовані переважно в торгових центрах. Ця угода була укладена ще в квітні цього року. Спортивний ритейлер отримає 10 мільйонів євро на відкриття нових магазинів і модернізацію вже відкритих.

Відео дня

Додамо, що мережа спортмаркетів — не єдиний польський актив, яким цікавиться відоме подружжя. В кінці вересня Галина Герега подала заяву в польський антимонопольний орган щодо концентрації контрольного пакета акцій у компанії Przetworstwo Tworzyw Sztucznych Plast-Box — одного з найбільших виробників пластику в Польщі.

Крім того, «Епіцентр» розвиває власні мережі «Галереї Деко» і E.PIC, а ще — спортивні мережі 4°F (угода з польською компанією OTCF) і The Athlete’s foot (дочірній проєкт компанії Intersport).

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (43)
  • Іванна Борецька

    Дивно чому не в вишиванках???
  • Вероника Пагор

    Ці б гроші та допомогти армії а вони збагачують свою кишеню. Щось на разу допомогли трішки- капельку і все тишина. Зате після війни вернуться герої волонтери вони помогли найбільше дали. Ненавиджу всіх цих брехунів та корупціонерів
  • Lyudmila Verbitskaya

    То не бізнесмени,то спекулянти-ціни безбожні в епіцентрі,за час  війни все у 3 рази здорожчало.Хтось  військовим допомагає,а хтось на війні наживається .Гидоти.
  • Андрей Медведков

    Есть понятие -бойкот.экономический,ч е л о в е ч е с к и й.там,где нет души,любви,не будет добра.чревато.почему не думают о последствиях,а заслеплены сиюминутностью?сколько дронов в унитазе.

keyboard_arrow_up