Готелі Хмельницького: дізналися ціни найдешевших і найдорожчих номерів

Готелі Хмельницького: дізналися ціни найдешевших і найдорожчих номерів
  • У Хмельницькому працює більше десятка різних готелів, де окрім проживання пропонують й додаткові послуги. 
  • Дізнавалися, за скільки можна оселитись у популярних готелях міста.

Романтична поїздка, вікенд з друзями чи просто можливість переночувати в комфортних умовах у новому місті. Готелі продовжують користуються популярністю. Для себе можна обрати будь-який на свій смак і гаманець.

Журналістка vsim.ua дізнавалася, що пропонують готелі Хмельницького і скільки в них коштує проживання. Для цього ми обрали перелік найпопулярніших закладів, а також проаналізували вартість найдорожчих і найдешевших номерів. Забіжимо наперед, що десь можна переночувати від 400-500 гривень, а в інших ціна коливається вдесятеро дорожче. Стандартний час заїзду в більшості з них - з 14:00, виїзд - з 12:00. 

Отож, скільки коштує проживання у готелях Хмельницького? Дізнавайтесь далі. 

Відео дня

Готель “Royal Palace”

(вулиця Володимирська, 74)

У п’ятизірковому готелі відвідувачам пропонують лише номери класу “люкс”. Найдешевший коштує 3200 гривень й включає два сніданки. Тобто, розрахований для проживання двох осіб. Адміністратор закладу пояснює, якщо гості відмовляються від сніданку, вартість буде на 300 гривень меншою - тобто 2900 гривень за номер. 

За найвищою ціною - президентський люкс. Проживання у ньому коштує 8700 гривень за добу. Має площу 86 квадратних метрів. Загалом всередині окрім спальних місць є джакузі, душова кабіна, гардеробна кімната й вихід до тераси. Номер оснащений сучасною системою “розумний дім”. 

Готель “Либідь-Плаза”

(Кам’янецька, 21)

Вартість однієї ночі проживання у готелі стартує від 1400 гривень. Мова йде про класичний номер стандарт. Всередині є одномісне ліжко, душ, фен, кондиціонер, телефон, телебачення, Wi-Fi, а також міні-бар та сейф, у ванній кімнаті - необхідні засоби. 

Двомісний номер з двома окремими ліжками обійдеться в 2200 гривень за ніч.

Сімейний номер з двоспальним ліжком - 2850 гривень. Вартість однокімнатного номера “люкс” з двоспальним ліжком - 3200 гривень. 

За словами адміністратора, найдорожчий номер у готелі - представницький люкс. Він має площу 58 квадратних метрів. Вартість проживання - 5100 гривень. 

Додамо, що діти до 6 років розміщуються без оплати. За розміщення дітей від 7 до 18 років на додатковому місці в номері стягується плата згідно з прейскурантом - 1000 гривень за добу. 

Готель “Арена”

(вулиця Проскурівська, 20)

Вартість проживання у готелі на “стометрівці” стартує від 1300 гривень за добу. Це номер класу “економ” з двома окремими спальними місцями. 

Classic I - номер передбачений для маломобільних груп населення. 

“Розумна організація простору дозволяє без перешкод пересуватися по кімнаті. Ванна обладнана зручними поручнями”, - пояснюють у готелі. Вартість проживання коштує тут 1800-2100 гривень на добу. 

“Avangard” - номер з великим ліжком на одного-двоє відвідувачів. Вартість - 2900-3200 гривень. 

Найдорожчий номер “Арени” - це клас “люкс”. Він має назву “Delux plus”, загальна його площа - 60 квадратних метрів. В апартаментах клімат-контроль, душова, міні-бар і фінська сауна. Проживання тут обійдеться у 4900 гривень для однією особи і 5200 - для двох. Сніданки включені у вартість.

Бутик-готель “Potocki”

(вулиця Грушевського, 66)

Двомісний номер з двома окремими ліжками тут коштує 2400 гривень за ніч. За дві людини - 3850. Кожне ліжко вмонтоване у нішу та має своє вікно з краєвидом на дахи будинків в центрі міста. У номері є письмовий стіл та журнальний столик із двома кріслами та лампою.

Покращений номер на двох без балкону - 3100 гривень. Проживання для двох людей - 3850. 

Номер має зону для відпочинку з кріслом та торшером, стіл для роботи або туалетних дрібниць. У шафу вмонтоване додаткове дзеркало.

Проживання в номері “Люкс” обійдеться у 4300  гривень за одну людину, за двох - 4950. Якщо ж планується троє або четверо гостей - 5850 гривень

Додамо, що на сайті готелю можна обрати за інтер’єром номер, який більш до вподоби. Кожен з них має свій індивідуальний дизайн та історію. 

Готель “Sobkoff”

(вулиця Прибузька. 15/1)

В готелі пропонують проживання в двомісному “стандарті” з двоспальним або односпальними ліжками. Є також номери класу “напівлюкс” та “люкс”.

  • Двомісний “стандарт” з двоспальним ліжком - від 1000 до 1200 гривень за добу. 
  • Двомісний “стандарт” з двома односпальними ліжками - 1100 гривень на добу. 
  • “Напівлюкс” - 1600 гривень на добу. 
  • Проживання у номері “люкс” за добу - 1700 гривень. 

Є також пропозиція “Люкс святковий”, де проживання коштує 2600 гривень за добу. Це найдорожчий номер готелю. Всередині є гардероб, ванна кімната з джакузі. Номер обладнаний меблями, великим двоспальним ліжком, диваном, кріслом й тумбою-дзеркалом. Також є супутникове ТБ, Wi-Fi, міні-бар, телефон, кондиціонер.

Готель “Центральний”

(вулиця Героїв Маріуполя, 5)

Вартість проживання у найдешевшого номері коштує 470 гривень за добу. За словами адміністратора, це стандартний одномісний номер. Всередині є душ, умивальник та всі необхідні приналежності. 

Найдорожчий номер у “Центральному” - 1500 гривень за добу. Це номер “люкс” із двоспальним ліжком та всім необхідним всередині. 

“Вік-Жан”

(Березнева вулиця, 5/1)

Це тризірковий готель. Вартість проживання тут стартує від 1300 гривень за добу. Мова йде про номер класу “стандарт”. Можна обрати за бажанням або два одномісних ліжка або ж одне двоспальне. 

Ціна проживання у “покращеному стандарті” - 1400 гривень

Окрім цього, для відвідувачів пропонують два номери у котеджах на території комплексу. Адміністратор пояснює, це проживання на другому поверсі будиночку з окремим входом. Всі зручності в номері передбачені. Вартість проживання - 1800 гривень

“Люкс” - найдорожча пропозиція готелю. Він розрахований на проживання двох осіб. Вартість складає 2100 гривень. 

Варто додати, що всі ціни без урахування сніданків. Вони не передбачені. 

Готель “Поділля”

(вулиця Шевченка, 14)

У готелі пропонують переважно розміщення в одно - й двомісних номерах. Вартість найдешевшого стартує від 800 гривень за добу. Адміністратор пояснює, це “напівлюкс” на одну або дві особи. 

Є також номери “люкс” за ціною 1200 гривень для проживання двох осіб. Окрім цього, в готелі можна заборонювати апартаменти. Їх вартість - 2500 гривень на добу. Всередині є все необхідне для проживання, в тому числі й два спальних місця і дві ванни. Цей номер є в готелі найдорожчим. 

Спа-готель “СВ”

(вулиця Свободи, 1 А)

Нам не вдалось додзвонитись за номером готелю. Відтак ми переглянули вартість проживання в готелі на сайті booking.com. Там зазначено, що ціни оновлені цього року. 

Відвідувачам пропонують кілька номерів на вибір:

  • Стандартний з широким двоспальним ліжком - 1670 гривень. 
  • Покращений номер з одним диваном-ліжком і двоспальним ліжком - 1980 гривень. 
  • “Люкс” з однією спальнею - 2200 гривень. 

“Південна Брама”

(вулиця Житецького, 1/1)

У готелі повідомили, що станом на сьогодні, 30 листопада, не оновили ціни. Мовляв, вартість днями має змінитись. Оновленою інформацією обіцяли поділитись згодом. 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наталия Люх

    А де Янісоль?? Самий нормальний готель в категорії: ціна-якість

    Ivan Petrov reply Наталия Люх

    вони не хочуть "донатити"😉

keyboard_arrow_up