Хмельничанам підвищили тарифи на воду

Хмельничанам підвищили тарифи на воду
  • З 12 травня почали діяти нові тарифи на водопостачання і водовідведення.
  • Тепер платитимемо за холодну воду більше. 

Нові тарифи на послуги з централізованого водопостачання для “Хмельницькводоканалу” встановили на засідання Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. Про це інформують у прес-службі Хмельницької міської ради. 
Тарифи для мешканців приватного сектору та юридичних осіб, розташованих в окремих приміщеннях:

  • на послуги з централізованого водопостачання — 6,49 грн. / куб. м (з ПДВ);
  • на послуги з централізованого водовідведення — 6,58 грн. / куб. м (з ПДВ);

Для жителів багатоквартирних житлових будинків:

  • на послуги з централізованого постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем) — 7,07 грн. / куб. м (з ПДВ);
  • на послуги з централізованого водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) — 6,84 грн. / куб. м (з ПДВ).

Нові тарифи набувають чинності від сьогодні.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ida Telva

    Vot vam i Evropa;)

    Valera Rosanov reply Ida Telva

    тарифи піднімають скоріше за зарплати
  • Правдолюб

    Нехай підвищують. Платити не будуть ще більше. Вже навіть пенсіонери не сплачують вчасно або взагалі не платять. Немає грошей або вже і їх дістали така нахабність. А всіх не виселять. Чекаємо новин про підвищення щомісяця зарплат, пенсій , тоді може і почнемо платити

    Саша reply Правдолюб

    Ні, всіх разом не виселять.

    А от по одному, тихо, через суди, на протязі кількох років виселять і ще штраф накладуть, і буде вже людина без квартири і з половиною зарплати чи пенсії.

    Правдолюб reply Саша

    Якщо людина не вміє свої права захистити, то виселять. Через таких невмійок і боягузів і роблять, що хочуть.
  • Pavel Kondrashov

    Чего добивается влада постоянными повышениями тарифов? Может пора исполнить их желания?
  • Евгений Белоусов

    У зв"язку з якими аномальними явищами здійснюється це підвищення? Мабуть на присадиюних ділянках "слуг народу" потрібер посилення поливу грядок?

    Олег reply Евгений Белоусов

    Через зменшення обсягів реалізації послуг, зростання мінімальної зарплати, зростання цін на електроенергію . Багато факторів.

    Правдолюб reply Олег

    Можна і оптимізіцію витрат здійснити, а не тупо підвищувати постійно. Наприклад, впроваджувати сучасні технології із окупністю у майбутньому, звільнити працівників (як робочого так і керівного складу) із дублюючими обовязками, розширення переліку надаваних послуг (наприклад реалізація бутильованої води тощо)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up