Хмельниччина витратила вже 24 мільйони на відновлення Херсонщини

Хмельниччина витратила вже 24 мільйони на відновлення Херсонщини
Колаж vsim.ua
  • Хмельницька область відновлює населений пункт Високопілля. 

  • Фінансування йде з місцевих, обласного та державного бюджетів, а також за кошти благодійників.

На території Високопільської громади Херсонщини склалася тяжка ситуація. Від постійних обстрілів росіян там зруйновано житлові будинки, бюджетні установи, споруди житлово-комунального господарства, мережі водопостачання та водовідведення.

Відтак, в рамках Президентського проекту «Пліч-о-пліч», на відновлення Високопілля з обласного бюджету виділили 10 мільйонів гривень. Ще 14,3 мільйони гривень спрямували з бюджетів тергромад.

В обласній військові адміністрації розповідають, що на ці кошти планується відбудувати та відремонтувати будинки, придбати будівельні та інші матеріали, необхідні для відновлювальних робіт.

Відео дня

Також територіальні громади ще продовжують проводити свої сесії для додаткового виділення грошей на ці цілі. Цей проект фінансується з місцевих, обласного та державного бюджетів, а також за кошти благодійників.

Фото ОВА

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Сніжана Мулик

    А у наших хлопців все є,які на тих напрямках? І коли ми будемо витрачати свої ж кошти,на відновлення Хмельниччини? І яке відновлення,якщо Херсонщину постійно обстрілюють? Як можна щось там відновлювати?
  • Валентина Кміта

    Мене це трохи напрягає.нашим Захисникам на фронті так нехватає автівок, безпілотників,іншого всього,на що ми складаємось по копійці,а тут якійсь благоустрій.я і всі ми якось без цього переживемо,віддайте ці гроші на армію,купіть все що просять і відправте.якось все це з душком.

    Валентина Кміта reply Валентина Кміта

    Зараз треба жити по законам війни - все для фронту,все для перемоги.а тут,щось ремонтуємо,латаємо.хіба це для перемоги? Я проти цього,а я теж живу в нашій громаді.

    Валя Легкун Макогончук reply Валентина Кміта

    Валентина Кміта  хлопці зарплати не бачать:купляють автівки ,біноклі ,ночніки( без них ніяк,сепари лізуть ,як таракани ,прицелів якихось треба )).як так!!!!в першу чергу забезпечити всім потрібним наших захисників.!!!!диву дивуюсь
  • Дмитро Коробчинський

    А що таке обласний і державний бюджет? В цієї держави немає жодного державного прибуткового підприємства, це все кошти звичайних людей (платників податків), кошти які ви тварі розкрадаєте і навіть війна чинушам це пусте місце, на війні гинуть звичайні люди гроші на війну збирають теж звичайні люди а чинуші збагачуються і відправляють людей на смерть.
  • Anatoliy Slobodian

    МИСЛИВЦІ З "ВІДКАТАМИ" ВИ КОЛИ ХМЕЛЬНИЧЧИНУ ЗБИРАЮТИСЬ ВІДНОВЛЮВАТИ? СЕЛА ВЖЕ ДОВИМИРАЮТЬ.

keyboard_arrow_up