Хмельницька влада заробила на бюджетному депозиті більше мільйона гривень

Хмельницька влада заробила на бюджетному депозиті більше мільйона гривень

У міськраді похвалилися сумою, яку принесли розміщенні в банку залишки від минулорічного бюджету.

У 2015 році міська влада не використала чималеньку суму бюджетних коштів – 131 мільйон гривень. Ці кошти фінансисти із мерії вирішили покласти на депозит. Такий хід у майбутньому має принести додаткові прибутки до міської скарбнички. Депозитні рахунки відкрили в трьох державних банках під 20% річних. Про перші результати такого нехитрого на перший погляд методу заробітку прозвітував заступник міського голови Андрій Бондаренко.

- Щодня за рахунок відсотків з депозиту бюджет міста заробляє близько 60 тисяч гривень. Ці кошти поки знімати не будемо. Можливо, що в майбутньому збільшимо суму депозиту, - прокоментував "ВСІМ" Андрій Бондаренко.

Нагадаємо, що міська влада в будь-який момент може повернути гроші, якщо в цьому виникне необхідність.

Відео дня

Читайте також: Куди витратили півтора мільярда гривень з бюджету Хмельницького
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    Варіанти причин прийняття рішення про розміщення депозиту:

    1) влада не хоче думати і пішла легшим шляхом, не переслідуючи власних інтересів

    2) вкладені кошти підуть на інвестування бізнесу наближеного до влади бізнесмена, всі отримані прибутки будуть розподілені між міським бюджетом у вигляді відсотків, владою, бізнесменом і банкірами

    3) отриманий прибуток від залучених коштів для кредитування населення ( а це мінімум 200% за 5 років) буде розподілений між міським бюджетом у вигляді відсотків, владою і банкірами. Навіть річний термін депозиту принесе для кожного вигоду. Але як сказав Бараненко чим довше буде лежати депозит, тим вигода більша.



    Але незалежно від варіанту вважається, що хмельничани це бидло і не заслуговують на вже давно очікувані покращення. Що можуть їздити на тролейбусах до тих пір поки вони не розваляться під час руху, що можуть псувати взуття, ломати ноги тощо, ходячи по поганим дорогам, що можуть ходити поруч із бездомними потенційно небезпечними собаками і т.д.

    Сашко Тихий reply Анонім

    Влада поклала гроші на депозит, котрі використає на ремонт доріг після проведення тендерів у червні. Роззуйй очі!

    Анонім reply Сашко Тихий

    До червня еще набежит налогов в бюджет развития на десятки миллионов.  А тут уже были деньги, что не могли троллейбусов прикупить действительно, или с десяток второй автобусов "Електротрансу". Возить за три грн. зарабатывать, и Мандзия чуть преземлить.

    Анонім reply Сашко Тихий

    Про це по-перше не йшлося у першій статті про депозит, по-друге, враховуючи інфляцію, то вже можна і зараз використати гроші, які мали бути використані ще у минулому році. Наприклад, купити 15-20 нових тролейбусів, а не змушувати людей позорно їздити на розвалюхах.
  • Анонім

    Знімати не будуть))) Ніколи))) За 100 років чималенька сума набіжить))) Будемо чекати))) Бараненко сказав, що чим довше чекати будемо тим краще буде для нас. А вчитель-крикун Симчишин підтримав разом із вусатим Гончаруком. А поки що нам не потрібне вирішення вже давно нагальних проблем життя хмльничан, розвитку міста.

    Сашко Тихий reply Анонім

    тобі уже нічого не допоможе. ти в  усьому бачиш підступ, ти труп.

    Анонім reply Сашко Тихий

    Якщо покласти гроші на депозит це розумно, то висновок, що більшість громадян країни тупі. Бо вони не несуть зараз на депозити свої гроші у банки, тим більше гривневі. А краще це отримати не 20%, а хоча б мінімум 50%. Але для цього мають бути певні знання. У вчителів їх немає.

    Анонім reply Анонім

    Ще додам, що і інфляція спеціально для того, щоб не знецінились кошти на депозиті припиняє своє зростання і взагалі йде на пенсію. Симчишин і його команда подолали інфляцію, поклавши кошти на депозит)))

    Сашко Тихий reply Анонім

    тебе твоя тупість накрила, тобі ніхто не догодить. зроби краще.
  • Анонім

    цікаво в чиї гаманці ці кошти підуть?

    Сашко Тихий reply Анонім

    На розвиток міста.

    Анонім reply Анонім

    В бюджет нашого міста

    Анонім reply Анонім

    На очередной депозит лягут.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:04 Якою буде погода в Хмельницькому 20-24 травня 18:11 «Болюча звістка з фронту»: загинув Олександр Андрощук з Шепетівщини 17:05 «Герої серед нас»: у Хмельницькому презентують твори військових 16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up