"Хмельницькгаз Збут" оголосив ціну річного тарифу на газ: скільки доведеться платити

"Хмельницькгаз Збут" оголосив ціну річного тарифу на газ: скільки доведеться платити
ua.depositphotos
  • Із 1-го травня в Україні запроваджуються річні тарифи на газ.
  • Якою буде вартість блакитного палива у Хмельницькому.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) ухвалила постанову, якою запроваджуються річні тарифи на газ. Річний тариф діятиме з 1 травня 2021 року по 30 квітня 2022 року. У період дії річного контракту ціну можна буде змінювати лише у бік зменшення.

  • "Річний тариф дозволить клієнтам забути про  сезонні стрибки цін на блакитне паливо, адже вартість енергоресурсу не буде зростати впродовж 12 місяців. Тому споживачі зможуть надійно і спокійно використовувати газ протягом року", – у пресслужбі ТОВ "Хмельницькгаз Збут".

Згідно з даними на сайті ТОВ "Хмельницькгаз Збут", наразі постачальник встановив тариф на паливо у розмірі 7.99 грн/куб.м з ПДВ.

km.gaszbut.com.ua

Детальніше про тарифи:

ТАРИФ "ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ"

Відео дня
  • Початок дії – з 01.05.2021
  • Термін дії – 01.05.2021 – 30.04.2022

Як повідомили у пресслужбі ТОВ "Хмельницькгаз Збут", з 1 травня нинішнього року усі побутові споживачі за замовчуванням будуть переведені на цей тариф. Вартість газу не буде зростати впродовж 12 місяців.

Передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно як і раніше.

Також "Хмельницькгаз Збут" пропонує ТАРИФ "ТВІЙ ГАЗ - РІВНИЙ ПЛАТІЖ"

  • Початок дії – з 01.05.2021
  • Термін дії –12 місяців після переходу на тариф 

Річний обсяг споживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну. Споживач щомісяця сплачує рівні частини від свого річного обсягу, залежно від кількості місяців, що залишилися до дати завершення дії тарифу.

"Головна перевага тарифу – відсутність надмірних сум у платіжках під час опалювального сезону, коли використання газу досягає максимуму. Завдяки однаковим щомісячним платежам споживачі рівномірно розподілять великі "зимові" витрати на весь термін дії тарифу", - зазначили у "Хмельницькгаз Збуті".

Для переходу на тариф "ТВІЙ ГАЗ - РІВНИЙ ПЛАТІЖ" потрібно подати нову Заяву-приєднання до "Хмельницькгаз Збуту" або обрати пропозицію через Особистий кабінет споживача, вебсайт компанії,  кол-центр чи мобільний додаток.

ТАРИФ "ТВІЙ ГАЗ МІСЯЧНИЙ"

  • Початок дії – з 01.05.2021
  • Термін дії – необмежений

В рамках цієї пропозиції вартість блакитного палива змінюватиметься залежно від ситуації на ринку. Ціну публікуватимуть щомісяця за п’ять днів до початку періоду постачання.

Тариф дозволить споживачам заощаджувати, якщо газ на ринку подешевшає. Передавати показники лічильника і сплачувати за блакитне паливо потрібно буде як і раніше.

ТАРИФ "ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ" (раніше – Акція "ТВОЯ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ")

  • Початок дії – інформація уточнюється
  • Термін дії – опалювальний сезон 2021-2022 (01.10.2021 – 31.03.2022)

Це продовження спеціальної пропозиції, що дозволяє споживачам створити власний запас блакитного палива на опалювальний сезон. Клієнти зможуть придбати енергоресурс заздалегідь за літніми цінами і споживати його впродовж холодів.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Читач68

    Да не презедент поднимает цены, а владельцы газовых и энергетических корпораций.
  • Газоблоки Аерок Старокостянтинів

  • Віталій Українець

    Природні багатства це власність народу України!
    Чому якась комісія вирішує як  нам жити!
    Багатостраждальні українці можут дати відсіч!
  • Наталия Дремлюга

    Це нормального??? Людей посадили на карантин і ціни піднімають на газ і на світло. Ганьба нашому Президенту.

    Читач68 reply Наталия Дремлюга

    Не презедент поднимает цены, а владельцы корпораций
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання Від читача 16:16 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up