Хто заборгував найбільше грошей за оренду комунальних приміщень у Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА)

Хто заборгував найбільше грошей за оренду комунальних приміщень у Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА)
Фото з архіву редакції
  • Борг за оренду окремих підприємців обчислюється десятками тисяч гривень.

  • Переважно це ФОПи, але є й державні установи та благодійні організації.

Приміщення, що належать до комунальної власності Хмельницького, здають в оренду підприємцям, установам та організаціям. Не всі орендарі розраховуються вчасно за надане приміщення. Борги деяких із них сягають десятків тисяч гривень.

Ми вирішили дізнатися, які саме орендарі комунальних приміщень мають борги. Для цього подали запит до міської ради. Згідно з отриманими даними, 10 орендарів мають борг у понад 15 тисяч гривень кожен. Серед них є сім ФОПів, приватне підприємство, державна установа та благодійний фонд.

Найбільший борг має фізична особа — підприємець Рибчинський Юрій Миколайович. Він заборгував понад 115 тисяч гривень за приміщення на Проскурівській, 66. Як повідомили в управлінні житлової політики, до переліку боржників не включили тих, хто не має чинного договору оренди. Серед таких є ТОВ «Браво» Віктора Вікарчука. Підприємство винне близько 900 тисяч гривень за оренду цілісного майнового комплексу кінотеатру «Сілістра», через що справу передали до суду.

Відео дня

За інформацією реєстру судових рішень, 11 лютого міська рада подала позов про виселення ТОВ «Браво» з 76% приміщення майнового комплексу кінотеатру «Сілістра». В господарському суді Хмельницької області залишили заяву без руху та дали міськраді 10 днів на подання необхідних документів. У рішенні суду від 17 лютого не зазначено, з якої причини міськрада вимагає виселення.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Andrey Ozheleda

    Якщо можна бути винним за оренду, якщо немає договору оренду?)) Це що за юристи працюють у міській раді?) На яких законних підставах будуть стягуватись кошти з Вікарчука?)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up