Кандидатські мільйони: що задекларували Гончар, Лукашук, Симчишин, Собко та Ящук (ІНФОГРАФІКА)

Кандидатські мільйони: що задекларували Гончар, Лукашук, Симчишин, Собко та Ящук (ІНФОГРАФІКА)
  • За минулий рік найбільше за основним місцем роботи заробив Симчишин.
  • Серед інших доходів більше чотирьох мільйонів має Гончар. 
  • Що ще задекларували кандидати на посаду міського голови?

25 жовтня мешканцям Хмельницької ОТГ доведеться обирати, серед іншого, міського голову. Кандидатів зареєстрували п’ять — всі вони балотуються від певної політичної сили. Раніше ми розповідали про них основну інформацію та про судові справи, в яких вони фігурували. Цього разу підготували огляд їхніх декларацій. Хто і скільки заробив за минулий рік, на чому їздить та скільки квадратних метрів має?

Нагадаємо: серед кандидатів на посаду міського голови Іван Гончар, Інна Ящук, Анатолій Собко, Богдан Лукашук та Олександр Симчишин. Задекларували свої доходи за 2019 рік всі, окрім Лукашука. Тож ми зазирнули до його декларації за 2018 рік. 

Загалом, найбільшу зарплату за основним місцем роботи має Олександр Симчишин - 680 821 гривень. Він же їздить на найновішій автівці - Nissan Qashqai 2019 року. 

Відео дня

А от Іван Гончар основного місця роботи не має. Він займається підприємницькою діяльністю. Тож серед інших доходів за минулий рік у нього задекларовано 4 867 391 гривень. А квадратура його нерухомості є найбільшою серед інших кандидатів, а саме - 432,3 квадратних метрів. 

Інна Ящук на посаді декана факультету початкової освіти та філології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії за минулий рік заробила 387 738 гривень. Крім того, вона задекларувала земельну ділянку площею 16 тисяч квадратних метрів. А також іншу нерухомість квадратурою 429,2, що є спільною власністю 

Анатолій Собко за 2019 рік заробив за основним місцем роботи 76 200. Водночас серед інших доходів він отримав 2 985 949 гривень. 

У декларації Богдана Лукашука вказані його доходи за 2018 рік. Згідно із документом, зарплата за основним місцем роботи становить 54 150 гривень. Серед грошових активів у нього є 15 тисяч доларів. А також він має дві автівки: Toyota Camry 2004 року та Nissan X-trail 2017 року. 

Детальніше про доходи та майно кандидатів на посаду міського голови дивіться в інфографіці. Для зручності перегляду, ознайомтеся спершу з умовними знаками. Кожен із них окремо відповідає за зарплату за основним місцем роботи, інші доходи, грошові активи, земельну ділянку, об’єкти нерухомості й транспортні засоби. 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Vera Furman

    Сам може і бере, і для людей старається зробити.
  • Александр л

    Біднесенький Собко... навіть молодий теперішній мер багатший за "старого" бізнесмена...
  • Лена Андрощук

    А чого тут дивного і кримінального,мер і має заробляти найбільше
  • Елла Гройсман

    Хто може похвалитись токою зарплатою як у мера?

    Стоколос Катя reply Елла Гройсман

    Хто може похвалитися такими же щоденними обсягами роботи та рівнем відповідальності, які має мер?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up