Майданчик для вигулу собак на Озерній: коли закінчать облаштування (ФОТО)

Майданчик для вигулу собак на Озерній: коли закінчать облаштування (ФОТО)
  • Розчищена територія та паркан — так зараз виглядає майданчик біля озера.

  • Тут ще мають встановити обладнання та засіяти газон.

У мікрорайоні Озерна продовжують оновлення зони відпочинку біля озера. Раніше завершили облаштування території навколо водойми — почистили береги, скосили очерет, проклали пішохідну доріжку, встановили лавки. Минулого тижня біля озера з’явився батут — його встановив підприємець. У хмельничан це викликало неоднозначну реакцію — думки наших читачів розділилися приблизно порівну.

Крім того, невдовзі мають завершити облаштування першого в місті майданчика для вигулу собак. Ми побували там та подивилися, що вже зробили. Отож, територію майданчика площею 0,2 гектара обгородили, розчистили та засипали ґрунтом. Він має три секції — дві для вигулу та одну для дресирування. Від основної доріжки навколо озера до майданчика пролягає ще одна — щебенева. Двері до майданчика не замкнені, тому хмельничани за бажанням можуть вигулювати своїх улюбленців. Але це поки що.

Начальник управління благоустрою Тетяна Циб розповіла журналістам vsim.ua, що до кінця цього тижня планується встановити обладнання. Нагадаємо, що йдеться про бар’єри, бум, покришки, лави та зоокомплекси на майданчику для дресирування. Як розповіла чиновниця, майданчик також засіють газоном. Відкриють його тоді, коли зійде трава. Це триває переважно до двох тижнів залежно від сорту газону.

Відео дня

Нагадаємо, що облаштуванням майданчика займається підприємець Олександр Жугда. Вартість складає 322 566 гривень, що включає виготовлення проєкту, експертизу його кошторисної частини, безпосередньо облаштування та технічний нагляд.

Нагадаємо, що Олександр Жугда був депутатом ради в Шаровечківській ОТГ. 2015 року він балотувався до Хмельницької районної ради від «Свободи». Крім того, підприємець також є членом цієї політичної сили.

Додамо також, що облаштування ще одного майданчика для вигулу собак триває у парку Франка. Цим займається підприємець Юрій Шведа. Загальна вартість робіт складає 251 986 гривень, в тому числі технічний нагляд, яким займається КП «Технагляд».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up