Міськрада продає п’ять комерційних приміщень. Де та за скільки (СПИСОК)

Міськрада продає п’ять комерційних приміщень. Де та за скільки (СПИСОК)
Приміщення на Тернопільській, 34/1
  • Пропонують купити нерухомість під бізнес у різних мікрорайонах міста.

  • Вартість — від 55 тисяч.

У Хмельницькому виставили на продаж п’ять приміщень, які перебувають у комунальній власності. Вони є нежитловими та розташовані у Південно-Західному мікрорайоні, Центрі та на Виставці. Продають приміщення через систему електронних торгів «Prozorro. Sale».

Щоб купити нерухомість, потрібно взяти участь в аукціоні. Право придбати приміщення отримає ФОП або фірма, яка запропонує найвищу ціну. Стартова вартість за квадратний метр коливається від 4 300 до 7 500 гривень (без ПДВ). Переглядайте інформацію нерухомість.

Завадського, 38

Приміщення розташоване у дев’ятиповерховому житловому будинку 1984 року. Є окремий вхід, санвузол, централізоване опалення, водопостачання, каналізація, електроенергія. Перебуває в оренді ТОВ «ГВВ Поділля» до 25 квітня 2024 року.

Відео дня

Image

Інститутська, 20/1

Приміщення розташоване у цоколі п’ятиповерхового житлового будинку 1970 року. Є вхід з під’їзду, санвузол, централізоване опалення, водопостачання, каналізація, електроенергія. Перебуває в оренді ТОВ «Гранд В» до 10 березня 2024 року.

Image

Тернопільська, 34/1

Приміщення розташоване у прибудові до п’ятиповерхового житлового будинку 1985 року. Є вхід через приватні приміщення, електроенергія. Перебуває в оренді приватного підприємства «Творча Лабораторія — Тампографіка» до 14 жовтня 2022 року.

Image

Тернопільська, 34/1

Приміщення розташоване у прибудові до п’ятиповерхового житлового будинку 1985 року. Є вхід з фасаду прибудови. Передбачені санвузол, електроенергія, водопостачання, каналізація, опалення, але перебувають у непрацюючому стані.

Image

Свободи, 14-А

Приміщення розташоване у прибудові до дев’ятиповерхового житлового будинку 1984 року. Є вхід з фасаду прибудови. Є санвузол, непрацюючі мережі централізованого опалення, водопостачання, каналізації, електроенергії.

Image

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Іван Косин

    За такі $ через рік другий раїрн модна купити.який зараз бізнес
  • Anatolii Anatolii

    Бізнес! 😂😂😂
    Мотлох! 😂😂😂Срамота! 😂😂😂
  • Vitalii Postemskyi

    Бізнес?🤣
  • Владимир Шевченко

    За такие деньги проще самому коробку построить  еще и дешевле будет 😆

keyboard_arrow_up