Скільки коштує житло у Хмельницькому та що змінилося за рік (ІНФОГРАФІКА)

Скільки коштує житло у Хмельницькому та що змінилося за рік (ІНФОГРАФІКА)
Фото з архіву редакції
  • За рік вартість квартир у Хмельницькому зросла на сотні тисяч гривень.

  • Двокімнатні вже коштують більше мільйона гривень.

В Україні відновили операції з купівлі-продажу нерухомості. Втім, поки що це можна робити з певними обмеженнями. Зокрема, продати квартиру можна не менше ніж за місяць після реєстрації права власності на неї, за виключенням випадку, коли нерухомість успадкована. Про це йдеться у повідомленні Міністерства юстиції.

Журналіст vsim.ua перевірив ціни на нерухомість у Хмельницькому, проаналізувавши понад 120 оголошень на сайті dom.ria.com. Загалом вартість квадратного метра починається від 17 тисяч гривень. Це значно більше, ніж було рік тому, коли ціна стартувала від 13 тисяч гривень.

Вартість однокімнатних квартир наближається до мільйона гривень, хоча рік тому вона була близькою до 700 тисяч. Більше дізнавайтеся з інфографіки. У ній вказані ціни в гривнях та зміни відносно минулого року.

Відео дня

Нагадаємо, з початком вторгнення Росії 24 лютого попит на житло у Хмельницькому знизився на 10-15%. Про це йшло у нашому попередньому матеріалі. Тим часом вартість житла нерухомості зросла. Експерти припускали, що вона зростатиме і надалі. Зростання вартості квартир у новобудовах пояснюється здорожчанням будматеріалів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Артур Каш

    Люди де ви берете такі гроші? І не кажіть що на роботі я там був і це не правда!

keyboard_arrow_up