На стадіоні «Поділля» встановили нове електронне табло за 1,5 мільйона

На стадіоні «Поділля» встановили нове електронне табло за 1,5 мільйона
Фото пресслужби ФК "Поділля".
  • Замість старого табло стадіон матиме нове.

  • Запустити його мають орієнтовно за тиждень.

На стадіоні «Поділля» у Хмельницькому невдовзі увімкнуть нове світлодіодне табло. Станеться це орієнтовно за тиждень. Про це журналістам vsim.ua розповів начальник управління молоді та спорту міської ради Сергій Ремез. За даними системи електронних закупівель «Prozorro», вартість нового табло та його встановлення складає 1 499 400 гривень. Крім того, раніше витратили 99 506 гривень на розробку проєктно-кошторисної документації.

Нове табло вже встановили за воротами, які розташовані праворуч від центрального входу на стадіон. Поки на «Поділлі» працює старе табло, якому уже понад 20 років. Воно розташоване за іншими воротами і його функціонал дуже обмежений. Нове ж має бути схожим на ті екрани, які розташовані на кінотеатрі «Планета» або ж поруч із філармонією. На ньому будуть показувати не лише рахунок матчу, а й зможуть демонструвати відео та фото.

Встановленням табло займається приватний підрядник — ТОВ «Альп-Пром 1». За даними YouControl, керівником цього підприємства є Святослав Гаврилюк. Підрядник неодноразово вигравав тендери у державних та комунальних установ Хмельниччини.

Відео дня

Так, для ДП «Хмельницька обласна служба єдиного замовника» фірма будувала амбулаторію в Судилкові Шепетівського району. Це обійшлося у понад 5,6 мільйона гривень. Комунальний заклад «Центр культури та дозвілля» замовляв у підприємства ремонт будинку культури в Ярмолинцях на понад 3,6 мільйона. А Гуменецька сільська рада замовляла в «Альп-Пром 1» реконструкцію сільського клубу, яка обійшлася у понад 1,6 мільйона.

Читайте також: У Хмельницькому показали спортивний комплекс за 6,7 мільйона (ФОТО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Валентин Тригуба

    Цікаво де старе діли

    Igor Biculyac reply Валентин Тригуба

    Валентин Тригуба пропили
  • Олексій Семенов

    Тай добре...
  • Наталья Голованова

    Вот сенсация.
  • A KR

    а праворуч його встановили, щоб вечірнє Сонце світило на нього і було погано видно?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up