У Хмельницькому показали спортивний комплекс за 6,7 мільйона (ФОТО)

У Хмельницькому показали спортивний комплекс за 6,7 мільйона (ФОТО)
Тут і далі — фото зі сторінки Олександра Симчишина у Facebook
  • Він розташований на території гімназії №2.

  • Школярі зможуть займатися там різними видами спорту.

У хмельницькій гімназії №2, що на проспекті Миру, показали оновлений спортивний комплекс. Фото виклав міський голова Олександр Симчишин на своїй сторінці у Facebook. Він також написав, що комплекс включає поля для футболу, баскетболу, волейболу, бадмінтону, а також легкоатлетичні доріжки для бігу. Облаштували також трибуну та освітлення. Користуватися спорткомплексом зможуть учні гімназії, ДЮСШ, мешканці прилеглих будинків.

За даними системи електронних закупівель «Prozorro», вартість комплексу складає 6 705 853 гривні, в тому числі:

  • Відео дня
    /li>

Капітальним ремонтом займалося приватне підприємство «Люкс Інстал». За даними сайту «Zакупівлі 2.0», протягом останніх двох років фірма будувала або ремонтувала сім майданчиків для установ міської ради. Їхній перелік без урахування гімназії №2:

Читайте також: У Хмельницькому відкрили спортмайданчик за 972 тисячі гривень (ФОТО, ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Stepan Tanasiychuk

    Круто!
  • Неля

    В нас в місті проблеми з роботою. Роботи немає, а вірніше зарплати по ній. о це проблема
  • Анонім

    Дурне діло не хитре. Попиляти на стадіоні міліони. Це не перша необхідність для хмельничан. Роботами забезпечте людей, щоб житло на них можна було заробити у Хмельницькому..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up