"Нафтогаз" встановив нову ціну на газ для населення: скільки доведеться платити у січні

"Нафтогаз" встановив нову ціну на газ для населення: скільки доведеться платити у січні
Фото ілюстративне
  • Ціну розраховували за новою методикою уряду.

У січні 2020 року оптова ціна на газ для потреб населення становитиме 4,65 гривні за кубометр (без врахування ПДВ та витрат на його доставку). Це на 25% менше, ніж у січні 2019 року. Про це повідомляє прес-служба "Нафтогазу".

  • "Нова ціна розрахована Нафтогазом відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 24 січня 2020 року. Таким чином Україна виконує зобов’язання перед МВФ щодо поетапного переходу до ринку газу з вільним ціноутворенням та конкуренцією за побутового споживача між багатьма постачальниками газу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, таким чином скасовується попередня ціна, гарантована урядом. Нова, знижена ціна газу застосовуватиметься автоматично для побутових споживачів, незалежно від того, яку ціну споживач вибрав раніше — квартальну чи місячну. Побутовим споживачам не потрібно нікуди звертатися або оформлювати будь-які документи. 

Читайте також: Хмельничани отримуватимуть дві платіжки за газ: чому так?

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Igor Chinyuk

    Это лохотрон! Надо добавить + транспортировка + наценка поставщика + плата за мощность и в скором времени - абонплату
  • Александр Коцаренко

    По всей Украине установлена одна цена - сегодня, 30 января 2020 года установили новую цену -5.868492 грн. за 1 м3.  По ней и платите! А вот доставка ГАЗА у каждого будет своя. Вам должна поступить отдельно квитанция или можно посмотреть в личном кабинете на сайте горгаза Украины 104.ua/
    Я уже оплатил за январь, могу сказать что средняя совокупная цена при моём потреблении получилась 6.30 грн. за м3. (за газ и доставку)
  • мем

    Черкащина . Ціна 6.91 . Де зниження ???
  • Наталия Бугрий

    Цена действительно стала ниже.Посмотрела в личный кабинет. Это Днепропетровская обл. г. Марганец
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up