“Нова пошта” підняла тарифи на міжнародну доставку

“Нова пошта” підняла тарифи на міжнародну доставку
  • "Нова пошта Глобал" змінила вартість міжнародних відправлень й доставки із закордонних інтернет-магазинів. 

  • Доставка з міжнародних інтернет-магазинів подорожчає, а відправлення особистих речей, навпаки, стане дешевшим.

Здорожчання пояснюють підвищенням цін пального вдвічі, у тому числі й авіа пального. Нові тарифи набувають чинності з 7 липня. Про це йдеться на сайті перевізника. 

Тариф на "Глобальну доставку" в та із США підвищується на 20%, з інших країн і територій світу – на 10%. Доставка відправлення вагою 500 грам зі США коштуватиме 840 гривень, а з  іншої країни світу –  від  1100 гривень (в залежності від  країни). Доставка документів вагою до до 500 грам в США становитиме – 720 гривень,  а в іншу країну світу –  від  880 гривень. 

Тариф на доставку відправлень із міжнародних інтернет-магазинів через сервіс NP Shopping вагою 500 грам збільшиться на $1-2 залежно від країни. Таким чином, доставка відправлення із інтернет-магазину вагою 500 грам становитиме:

Відео дня

Однак, тариф на доставку до Польщі в межах послуги "Речі з дому за кордон" зменшився на 33%. Відправлення речей до 2 кілограмів коштує 600 гривень (замість 800), до 10 кілограмів – 900 гривень (замість 1200), а речі вагою до 30 кілограмів відправляють за 1500 гривень. 

Клієнти можуть відправляти особисті речі у 25 країн Європи, а розмір знижки залежить від зони доставки, до якої входить країна. Увесь перелік 25 країн можна дізнатись за цим посиланням

Скрін з сайту "Нової пошти"

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Бариги.

keyboard_arrow_up