Ощадбанк встановлює комісію за комуналку. А скільки беруть в інших банках

Ощадбанк встановлює комісію за комуналку. А скільки беруть в інших банках
  • З нового року "Ощадбанк" братиме 3 гривні комісії при сплаті за комунальні послуги.
  • Безкоштовно платити за комуналку можна буде через термінал або в інтернеті. 
  • Скільки це коштуватиме у інших банках, дізнавались журналісти vsim.ua. 

З січня "Ощадбанк" встановлює комісію не лише для тих, хто сплачує за газ, але і на інші комунальні послуги. При сплаті за комуналку через касу доведеться викласти зайвих 3 гривні. Не платитимуть комісію лише мешканці, які мають пенсійну картку цього банку.

В "Ощадбанку" кажуть, що на сьогодні компенсація, яку вони отримують від постачальників послуг ЖКГ та фіксованого зв’язку, не покриває витрат на проведення операцій. Без комісії можна оплатити за комунальні послуги лише у терміналі, через інтернет або через мобільний банкінг. 

Скільки доведеться викласти у інших банках та на пошті, дізнавались журналісти vsim.ua.

Відео дня

"ПриватБанк"

Газ та опалення - 3 гривні.

Вода, світло, сміття, квартплата - без комісії. 

- Послуги водоканалу та обленерго можна оплачувати без комісії, тобто - безкоштовно. За газ та теплову енергію доведеться сплатити комісію. Нині вона складає 3 гривні при сплаті через касу, 2 гривні – в терміналі самообслуговування та 1 гривню - через Інтернет-банк Приват24. Для власників пенсійних карток ПриватБанку комісія відсутня, - розповідає vsim.ua прес-секретар ПриватБанку Олександр Калінер. 

"Укрексімбанк"

25 грн за кожну комунальну послугу

- В нас дорого платити за комунальні послуги. Тому що тариф на комісійний збір досить великий - 25 гривень за кожну книжку. Дешевше буде у "Ощадбанку" або на пошті, - кажуть у відділенні "Укрексімбанку". 

"Укргазбанк"

Газ - 8 гривень.

Сміття - 10 гривень.

Опалення, вода, світло, квартплата - без комісії.

- До нас майже не ходять платити за комунальні послуги. Людям дорого, - повідомляють у відділенні "Укргазбанку".

"Райффайзен Банк Аваль"

Від 15 гривень за кожну комунальну послугу

- До нас не звертаються платити за комунальні послуги. Вам краще піти у "Ощадбанк" або заплатити поштою, - зазначають у відділенні "Райффайзен Банк Аваль". 

"Укрпошта"

Світло і газ - 3 гривні.

Опалення, вода, сміття, квартплата - без комісії. 

- Ми беремо лише за світло і газ. Решта книжок у нас безкоштовно обслуговуються. Нічого платити не треба, - пояснюють у відділенні № 13 "Укрпошти".

Portmone.com

Світло, опалення ("Південно-Західні тепломережі") - 0,5%, але не менше 1 гривні.

Газ - 1,3%, але не менше 1 гривні.

Вода, опалення ("Теплокомуненерго"), сміття, квартплата - 1,5% + 3 гривні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Таня Янушевская

    Треба уже брати платню з людей за вхід у відділення банків! За використане повітря у приміщенні...
  • Ірина Волошина

    Ого! 25 гривень за одну книжку? Це здирство!!!
  • Ірина Петрівна

    скільки грошей можна в людей здирати???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині перекриють рух трасою через Дунаївці: як об’їхати 20:03 Прокурори врятували від розорення землі трьох заповідників на Шепетівщині 19:38 У психлікарні в Скаржинцях запланували ремонти на 20,5 мільйона 19:07 «Я тримала його руку до останнього»: історія загиблого у ДТП під Летичевом Віталія Недошивко Від читача 11:24 "Інноваційне грудне годування: Ключ до комфорту та здоров'я для мами та малюка" 18:31 На Хмельниччині у пожежі літньої кухні загинула жінка 18:01 Робота за кордоном і бізнес в Україні. Хмельницькі випускники поділились планами після школи photo_camera 17:18 За працевлаштування людини з інвалідністю роботодавцям Хмельниччини виплатять до 106 тисяч 16:40 Хмельничанка хотіла отримати допомогу від «Дії», натомість втратила всі гроші 16:01 У Хмельницькому затримали водія ВАЗ з підробленими документами 15:16 Прикордонники затримали жителя Хмельниччини, який горами прямував до Румунії 14:34 «Світ на дотик»: історія незрячого подружжя Антона та Вікторії photo_camera 14:04 Повернули тіло після обміну: Хмельниччина втратила воїна Сергія Квятковського 13:40 Куди подіти дитину влітку: огляд дитячих таборів, гуртків та секцій 13:18 На Хмельниччині судили чоловіка, який вночі не впустив додому ексдружину 12:37 Робота у Хмельницькому: є 352 вакансії 12:01 В лікарні помер 24-річний чоловік, якого збив «Volkswagen» біля Летичева 11:12 Хмельницькі піротехніки розміновують Херсонщину (ВІДЕО) play_circle_filled 10:24 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 09:22 Розпочався чемпіонат Хмельниччини з футболу photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up