Перші дані по субсидіях: “відсіяли” половину хмельничан

Перші дані по субсидіях: “відсіяли” половину хмельничан
  • Порівняно з попереднім роком, кількість субсидіантів скоротилася майже вдвічі.
  • Подавати заяви до соцзахисту можна до кінця листопада.
  • Скільки хмельничан претендує на соцдопомогу від держави, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Термін подачі документів на субсидію продовжили до кінця листопада. У соцзахисті пояснюють, ще є час подати заяву тим, хто не встиг цього зробити раніше. Компенсувати витрати на комуналку обіцяють не з дати надходження заяви, а з 15 жовтня, коли розпочався опалювальний сезон.

Всі, хто отримували субсидію минулого року, мали повторно звернутися до соцзахисту та подати заяву і декларацію. На автоматичний перерахунок допомоги на 2018-2019 опалювальний сезон мали право лише одинокі пенсіонери. Таких у Хмельницькому виявилося небагато.

З жовтня перерахували субсидію 12 600 особам. 2100 сімей отримають житлову субсидію без звернення до соцзахисту з листопада. До кінця місяця ще 5300 сім’ям мають призначити соцдопомогу.

Відео дня

Фахівці соцзахисту кажуть, що прогнозовано в цьому році матимуть субсидію лише 23,5 тисяч хмельничан, що вдвічі менше минулорічних показників. Нагадаємо, що в 2017-2018 опалювальному сезоні субсидію отримувало 47,5 тисяч хмельничан.

Читайте також: "Я без субсидії не зможу, замерзати буду": як хмельничани штурмують соцзахист

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Сирожа Звэздуненко

    может хмельничанам  и всем остальным пора прохмелеть и снять на конец кастрюли с голов
  • Мастер Автополив

    Не стонать, сплотить свидомые ряды.
  • Искра

    Вспоминайте слова которых власть боится как огня: СССР; Зарплата по труду; Ленин; Равенство; Справедливость; Дружба Народов; Мир во всём Мире; Большевики; Коммунисты; Уверенность в завтрашнем дне; Человек человеку друг, товарищ и брат.
    Составьте из них правильные предложения!
  • Наталя

    До чого ви людей доводити? Дістало вся ця влада обіцяє перед виборами гори й мости а лишають голі кості . Дайте молодим місцем тим що стояли на майдані бідні студенти за краще життя  в нас.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up