Понад 13 мільйонів з бюджету Хмельницького на медицину: куди підуть гроші

Понад 13 мільйонів з бюджету Хмельницького на медицину: куди підуть гроші
Найбільше коштів отримає Хмельницька міська лікарня
  • Симчишин та депутати розподілили частину бюджету громади.

  • Чимала частина із них піде на медицину. 

  • В які заклади і на що витратять кошти?

Видатки бюджету Хмельницького у 2021 році становлять майже 3 мільярди гривень. Впродовж року на сесіях міськради депутати приймають рішення про розподіл певних сум на ті чи інші потреби.

Черговий розподіл бюджетних гривень відбувся на останній сесії, яка стала п’ятою для депутатів нового скликання. Загалом розподілили на різні потреби 90 мільйонів з бюджету громади. 

Раніше ми розповіли вам про 200 тисяч гривень на встановлення прапорів на в’їздах у Хмельницький. Тепер читайте про витрати на медицину

Відео дня

Медицина - 13,5 мільйона

Більшість коштів піде на закупівлю нового обладнання - майже 9 мільйонів. Із них левова частка (7 млн) - пов’язані із коронавірусом. 

“Хмельницька міська лікарня”

- апарати ШВЛ (3 мільйони гривень)

“Хмельницька міська дитяча лікарня” 

“Хмельницька інфекційна лікарня”

“Хмельницький міський перинатальний центр”

Решта коштів підуть на монтаж пожежних сигналізацій та оповіщення (2,6 мільйона), збільшення загального фонду бюджету на видатки по заробітній платі з нарахуваннями (1,6 мільйона). Ще 200 тисяч додадуть міській дитячій лікарні на медикаменти. Також запланували капремонт вхідного ґанку з облаштуванням підіймача для маломобільних груп населення у медичному стоматцентрі - 355 тисяч.

Читайте також: У Хмельницькому відкрили новий медзаклад, де будуть проводити трансплантацію серця

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Natalia Pastushok

    Дякую, що на медицину!

    ЧитачЧитачів reply Natalia Pastushok

    А ти гуморист ще покруче преЗЕдента.
  • Юрій Гудок

    Гроші підуть на закупівлі прапорів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up