До 73 тисяч на місяць: ціни на оренду будинків у Хмельницькому та селах

До 73 тисяч на місяць: ціни на оренду будинків у Хмельницькому та селах
  • Найчастіше для поселення у місті люди обирають квартири.

  • Альтернатива — оренда будинку.

  • Дізналися для вас, скільки це коштує та які є пропозиції.

Хмельницький як велике місто та обласний центр є привабливим місцем для проживання та роботи. Найчастіше люди, які переїжджають, обирають для поселення квартири. Матеріали про ціни на них ми публікуємо регулярно. Так, в останньому розповідали вам про вартість оренди за мікрорайонами.

Цього ж разу звернемо увагу на альтернативу — оренду приватних будинків. Журналіст проаналізував оголошення на сайті dom.ria.com. Їхня кількість у порівнянні з квартирами зовсім мала — тільки 18. Сюди враховано тільки цілі будинки, без пропозицій оренди частини, у Хмельницькому та селах неподалік.

Ціни залежно від об’єкта коливаються в межах від 6 до 73 тисяч гривень. У середньому орендна плата на місяць складає майже 31 тисячу гривень. При цьому середня площа складає трохи більш як 141 квадратний метр. Найчастіше трапляються двоповерхові будинки. Всі об’єкти мають принаймні мінімум меблів та техніки. Пропонуємо ознайомитися з найдешевшими та найдорожчими.

Відео дня

Будинки з найвищою вартістю оренди

Озерна72 727 гривень на місяць. Є ремонт, меблі та техніка. Додатково оплачуються комунальні послуги за лічильниками. Опалення індивідуальне.

Стуфчинці54 545 гривень на місяць. Є басейн, дві сауни, ремонт, меблі та техніка. Додатково оплачуються комунальні послуги за лічильниками. Опалення індивідуальне.

Дубове47 273 гривні на місяць. Є ремонт, меблі та техніка. Опалення індивідуальне газове та комин з розведеною системою опалення. Регулювання температури в кожній кімнаті окремо.

Південно-Західний45 455 гривень. Є ремонт, меблі та техніка. Опалення індивідуальне, оплата комунальних послуг за лічильниками. Вода з водопроводу та свердловини. Каналізація септик.

Лісові Гринівці43 636 гривень. Таунхаус з балконом, є ремонт, меблі та техніка. Опалення індивідуальне, підігрів підлоги. На території цілодобова охорона та відеоспостереження.

Будинки з найнижчою вартістю оренди

Лезневе6000 гривень. Є меблі та техніка, опалення індивідуальне

Центр10 000 гривень. Є косметичний ремонт, холодильник.

Заготзерно10 000 гривень. Є косметичний ремонт, меблі та техніка. Опалення індивідуальне.

Центр10 000 гривень. Косметичний стан, опалення індивідуальне. Є меблі та техніка. Комунальні платежі включені в орендну плату.

Грузевиця15 000 гривень. Є ремонт, меблі та техніка. Комунальні платежі включені у вартість.

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up