Porsche, нерухомість і готівка: огляд декларації голови Хмельницького МСЕК Крупи

Porsche, нерухомість і готівка: огляд декларації голови Хмельницького МСЕК Крупи
  • У 2022 й 2023 році у власності Тетяни Крупи та її чоловіка з’явилася низка житлових будинків і земельних ділянок.

  • Дізнавайтеся, що ще задекларувала головна лікарка Хмельницького МСЕК.

  • Підготували інфографіку.

Голова Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяна Крупа подала декларацію за 2023 рік. У ній зазначила наявну нерухомість, доходи, активи, транспортні засоби та об’єкти будівництва. З-поміж усього власність як Тетяни Крупи, так і її чоловіка – Володимира Крупи.

За 2023 рік за місцем основної роботи головна лікарка отримала 597 300 гривень. Серед інших доходів Тетяни Крупи – більш як мільйон гривень. Крім того, головна лікарка обласного МСЕК має понад 15 мільйонів гривень та 70 тисяч доларів готівкою.

Тетяна Крупа є власником житлових будинків та земельних ділянок. Лише у 2022 та 2023 роках до об’єктів їхньої з чоловіком власності увійшли такі:

Відео дня

У 2022 році:

У 2023 році:

Крім того, Тетяна Крупа є власником двох дачних будинків, які ще будуються. А її чоловік – має спільну сумісну власність на житловий будинок в Хмельницькому, який теж є об’єктом незавершеного будівництва. 

Чоловік головної лікарки Володимир Крупа також має автомобіль – Porsche Cayenne 2019 року.  Більше про нерухомість й доходи, що в декларації Тетяни Крупи – переглядайте далі в інфографіці.

Нагадаємо – журналісти vsim.ua продовжують моніторити звітність про майно нардепів, чиновників та інших посадовців. Так, ми розповідали вам про новий швейцарський годинник народного депутата Сергія Лабазюка. Більше про це – в окремому матеріалі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Ольгерд Ольгерд

    Злодюги!
  • Andrey Izimat

    Ось вам відповідь на питання чому люди не хочуть йти воювати
  • Елена Сендель

    В чистому вигляді корупція, на ВТЕК гроші течуть річкою, але вони всі під прикриттям, якби за не трудові доходи все конфіскували  для ЗСУ, а корупціонерів посадили, то був би толк, а так, що з того викриття. Гинуть на війні наші рідненькі воїни, а хабарництво називають карманы. Ганьба!!!
  • Читач53

    Касу вайна, а каму - мать родина...

keyboard_arrow_up