Прапор за 4,5 мільйона встановлюватиме фірма з Хмельницького

Прапор за 4,5 мільйона встановлюватиме фірма з Хмельницького
  • Встановити гігантський прапор вирішили до 30-річчя Дня Незалежності України.
  • На це з бюджету виділять понад 4,5 мільйона гривень.
  • Підрядника для встановлення прапора обрали за допомогою тендеру в Prozorro.
 

У квітні Хмельницька обласна рада підтримали виділення майже у 5 мільйонів гривень на встановлення найбільшого в області Державного прапора України. Розташують прапор на території дендрологічного парку "Поділля" в обласному центрі. Подія присвячена відзначенню 30-річчя незалежності України.

Як свідчать дані  сайту "Держзакупівлі.Онлайн", більш відомого як інтернет-ресурс, що входить до системи публічних закупівель Prozorro, очікувана вартість встановлення  флагштоку складає 4,5 млн грн.

  • Флагшток планується звести висотою 50 м.
  • Розмір прапора - 10х15 м.
  • Біля флагштока  облаштують тротуари та встановлять 24 лавки і урни для сміття.
  • Також підрядник повинен висіяти газонну траву та висадити кущі.
  • До об’єкта підведуть зовнішнє освітлення.

У травні ДП "Хмельницька обласна служба єдиного замовника" оголосило тендер з будівництва флагштоку прапора. Його переможцем стало приватне підприємство "Вектор-М", остаточна пропозиція якого - 4 523 876,72 грн.

Відео дня

Як свідчать дані з YouControl, ця компанія зареєстрована у Хмельницькому в січні 2002. Керівник "Вектор-М" Куриляк Віктор Михайлович. Основний вид діяльності ПП - будівництво житлових і нежитлових будівель.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (53)
  • Валентина Кміта

    мабуть цей шедерв не побачу.не поіду під час пандеміі дивитись на 4,5 млн грн кинутих на вітер.хто своі гроші чесно заробляє,той не потратить так безглуздо,а так не своіж,то чого жаліть?
  • Людмила Савченко

    Радянський Союз-"совок", а сучасна Україна-??? Який термін для неї доберуть наші нащадки, проаналізувавши наші вчинки і дії?
  • Емилия Чеснок

    Це насмішка над українцями. В першій комунальній поліклініці в операційній старезні інструменти. Віртуозні хірурги., які ними працюють.. А .нас " балують моралами, гігантськими правпорами. Мені  жаль нашу Україну, яка має гордитись не тільки прапором і гербом, а жити  за Консттуцією. Але страдають  меншість  верств населення.  Тому так і живемо.
  • Валентина Дзюбак

    Це не по хозяйстки.

    Читач79 reply Валентина Дзюбак

    Тим, хто ввважає, що це не по хозяйстки, мерія дарує Кобзар Шевченка і томик Лесі Українки. Щоб зрозуміли, що прапор це архіважливо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up