Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів

Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
  • В такий спосіб керівниця відділення вкрала вісім мільйонів.

  • Постраждалі – родичі Героїв з Шепетівщини.

На Хмельниччині судитимуть жінку, яка привласнила 8 мільйонів гривень допомоги родичам загиблих військовослужбовців. Працівниця відділення банку упродовж 2022-2023 років пропонувала банківські послуги родичам загиблих воїнів з Білогірщини. Та замість відкриття депозитів, крала їхні кошти.
Деталі справи розповіли поліцейські.

32-річна жінка була керівницею одного з відділень банку. Коли вона дізнавалась, що родинам загиблих військовослужбовців надали допомогу, то пропонувала їм вигідно придбати іноземну валюту та відкрити депозит в банку. Люди погоджувались та приносили кошти. Насправді посадовиця ніяких грошових операцій не робила, а привласнювала кошти.

Таким чином вона "обікрала" 10 жителів Білогірської та Ямпільської територіальних громад, що на Шепетівщині. Жінці вдалось "заробити" близько 8 мільйонів гривень.

Відео дня

Слідчі поліції завершили розслідування. Шахрайку судитимуть одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України: за ч. 2, 3, 4, 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 1, 2 ст. 366 (Службове підроблення), ч. 1, 2 ст. 209 (Легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом).

Обвинувачення стосовно експосадовиці направили до суду. За скоєне їй загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією вкраденого.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Роман Маркович

    Одним словом залупа
  • Галина Букевич

    От стерво !таких садити на довічне
  • Світлана Резнічук

    Судити потвору таку
  • Людмила Волощук

    Довічне

keyboard_arrow_up