Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю

Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю
  • 78-річна жителька Волочиська зазнавала знущань від власного онука.
  • Тепер йому може загрожувати до двох років тюрми.

24-річний житель Волочиська кривдив свою бабусю. Він ображав 74-річну жінку, погрожував їй і вимагав пенсію. Поліцейські складали на онука адмінпротоколи. Також виписували заборонний припис. Згідно з ним, було заборонено наближатися до бабці протягом 10 діб. Проте це не вплинуло на чоловіка. Він продовжив вчиняти домашнє насильство. Про все це повідомляють в ГУНП в Хмельницькій області.

В результаті, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України. 24-річному чоловіку вже оголосили підозру. Санкція статті передбачає альтернативні види покарання. Найсуворіше з яких –  позбавлення волі на строк до двох років.

Нагадаємо – правоохоронці викрили на Хмельниччині корупційну схему за участі представниці ТЦК і стоматолога. З’ясували, що лікар приватної клініки шукав клієнтів. Зокрема, під час лікування він запропонував пацієнту надати висновок про визнання його непридатним до військової служби за станом здоров’я з подальшим виключенням з військового обліку. Більше про це дізнавайтеся в окремому матеріалі. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up