Приватна фірма поверне Городоцькій громаді 650 тисяч переплати за електроенергію

Приватна фірма поверне Городоцькій громаді 650 тисяч переплати за електроенергію
Ілюстративне фото
  • Після укладення першого договору ціну електроенергії збільшували 11 разів, а обсяг постачання зменшили.

Відділ освіти, молоді та спорту Городоцької міської ради уклав договір на постачання електроенергії з хмельницькою фірмою, товариством з обмеженою відповідальністю. Після підписання угоди ціну на електроенергію збільшували 11 разів, крім того, зменшили обсяг постачання. Все це відбувалося за обопільною згодою шляхом укладання додаткових угод.

Згодом за справу взялася прокуратура. Там встановили, що в результаті згаданих дій з бюджету Городоцької громади переплатили майже 650 тисяч гривень. Зрештою прокуратура подала до суду, який зобов'язав повернути гроші до бюджету. Про це повідомили на сайті Хмельницької обласної прокуратури.

Нагадаємо, що подібний випадок уже був раніше. Городоцька міська рада уклала договір на постачання електроенергії на суму в майже 2,3 мільйона гривень з київською фірмою. Після цього підписували додаткові угоди, якими збільшували ціну та зменшували обсяги постачання. На думку прокуратури та місцевого суду, з міського бюджету таким чином переплатили понад 420 тисяч гривень. Суд зобов'язав фірму повернути гроші.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up