Рейтинг боржників: підприємства Хмельницького, які найбільше заборгували за воду в травні

Рейтинг боржників: підприємства Хмельницького, які найбільше заборгували за воду в травні
Фото ілюстративне
  • Серед боржників є як приватні, так і комунальні підприємства. 

  • Загалом у списку 17 організацій. 

У Хмельницькводоканалі опублікували черговий “рейтинг” споживачів, які найбільше заборгували за водопостачання. Нещодавно вони виставили ТОП-10 адрес багатоповерхівок, які сумарно винні водоканалу більше 3 мільйонів гривень. Повний список адрес-боржників можна прочитати в матеріалі Топ-10 будинків в Хмельницькому, які найбільше заборгували за воду в травні (СПИСОК).

Та за комуналку водоканалу не сплачують ще й місцеві підприємства. На підприємстві підготували рейтинг боржників серед юридичних осіб. 

— Не лише населення заборгувало підприємству за спожиті послуги. Споживачі-юридичні особи теж не відстають, тож не можна не згадати і про них, — зазначають у водоканалі.

Відео дня

Цього місяця у списку 17 підприємств. Загальна сума їх боргу складає більше 1,8 мільйона гривень з водопостачання та майже 1,4 мільйона — з водовідведення. Разом — майже 3,2 мільйони гривень. 

У переліку є як комунальні підприємства, так і приватні. Рейтинг боржників-підприємств станом на 11 травня 2023 року виглядає так:

Скрін з сайту Хмельницькводоканалу

Загальна сума боргу перед підприємством складає близько 66,5 мільйонів гривень. Про це vsim.ua повідомили у прес-службі водоканалу. Саме через нестачу цих коштів з кожним днем підприємству стає щораз важче працювати.

Уточнити інформацію можна в аварійно-диспетчерській службі Хмельницькводоканалу за телефонами: 

А ви заплатили цього місяця комуналку?

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up